Avustus -ja kotityöpalvelu

VirkeX
32,00 € / tunti

Hinnoittelun lisätiedot ›

ma-pe 8-16
Sijainti kartalla
Kotikäynnit Kotitalousvähennys

Minulta ikäihminen saa luotettavaa apua täysin sen mukaisesti mitä olemme yhdessä ensin asiakkaan ja omaisten kanssa määritelleet. Toimin avoimessa yhteistyössä asiakkaan ja omaisten kanssa, mikä takaa taatusti sujuvamman arjen.

Lisätiedot palvelusta

Onko ikäihmisellä haasteita kotona yksin selviytymisessä? Takkuaako normaalit arjen askareet toimintakyvyn vajeiden vuoksi? Etkö itse ehdi auttaa tarpeeksi ja kannat huolta läheisesi pärjäämisestä?

Jossain vaiheessa tullaan siihen tilanteeseen, että on aika miettiä lisäapuja ikäihmisen kotona pärjäämiseen. Kun normaalit arkitoimet kuten esimerkiksi imurointi, ruoanlaitto, pyykinpesu, lehden luku, kauppa-asiointi tai ulkoilu käyvät ikäihmiselle ylivoimaiseksi itse suoriutua, on mahdollisuus saada kotiin kotitalousvähennyskelpoista apua.

MITÄ APUA ON MAHDOLLISTA SAADA?

Palvelukokonaisuus määrittyy yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

  • Kevyt siivous kuten imurointi, pölyjen pyyhkiminen, roskien vienti, lattian pesu, mattojen kopistelu, tiskaus…
  • Ulkoiluapu
  • Asiointiapu (Voidaan käydä kaupassa yhdessä tai voin viedä ostokset asiakkaalle)
  • Saattajapalvelut lääkäriin yms.
  • Ruoanlaitto
  • Pyykkihuolto
  • Pihatyöt

Jos haluat läheisellesi luotettavaa ja huumorintajuista avustajaa arjessa selviytymiseen, olet löytänyt etsimäsi! Yhdessä saamme arjen sujumaan ja teen kaikkeni, jotta myös ikäihmisen suunpielet kääntyisivät hymyyn käyntini aikana ja sen jälkeen. Minulle on sydämen asia, että meidän ikäimmeisillä on hyvä olla!

Tutustu palveluntarjoajaan

Palveluksessanne

Toimialueet

Kotitalousvähennyskelpoinen palvelu

Tämä palvelu on kotitalousvähennyskelpoinen. Voit laskea kotitalousvahennyksen Verottajan sivuilta löytyvällä laskurilla. Pääset laskuriin tästä linkistä.

Palvelun luokittelu

Palveluntarjoajalta lisäksi