Fysioterapiaa kotikäynteinä ja palvelutaloissa

Kuopion Kotifysio
52,00  / 45 min.

Hinnoittelun lisätiedot ›

ma-pe 9-16
Kotikäynnit

Fysioterapiaa potilaan omassa tutussa ympäristössä kotona tai palvelutaloissa.

Lisätiedot palvelusta

Teemme mm. seuravia hoitoja:

Lanneselän kiputilan hoito

 • Sisältää lanneselän kiputilan fysioterapian kotikäynteineen, ft-tutkimuksen, lausuntoineen, tavoiteella
 • Fysioterapiaa 45min. Tutkitaan lanneselän alueen ryhti, neurologia ja merkkilihakset. Tutkitaan kävelyn osavaiheet ja symmetria sekä tasapainotestejä. Arvioidaan kipua ja toimintakyvyn puutetta. Kja saa kotihoito-ohjeita käynnin yhteydessä. Kaikki kirjataan ft-lausuntoon, jonka myös asiakas saa. Palaute myös tutkimus- ja hoitomääräyksen kirjoittaneelle lääkärille. Palvelu tehdään Kuopiossa- ja sen lähialueilla.

Tennis-kyynärpään hoito

 • Sisältää fysioterapiaa 45min. sekä ft-tutkimisen kirjallisine lausuntoineen ja tavoitteet. Yläraajan hermotestit ja merkkilihasten tutkinnan. Tarvittaessa teippaus. Arvioidaan kyynärnivelen lihasvoimia ja neurologiaa sekä toimintakykyä. Asiakas saa akt. kotihoito-ohjeita käynnin aikana. Kirjataan kaikki ylös ft-lausuntoon, jonka myös asiakas saa. Palaute lähetetään myös tutkimus- ja hoitomääräyksen kirjoittaneelle lääkärille.

Golf-kyynärpään hoito

 • Sisältää 45min. fysioterapiaa. Kyynärpään alueen tutkimisen ja hoidon. Ft-tutkimisen kirjallisine lausuntoineen, tavoitteen
 • Fysioterapiaa 45min. Käydään läpi kyynärnivelen anatomiaa ja neurologiaa. Kotihoito-ohjeita. Yläraajan ääreishermotestit. Tutkitaan toimintakyvyn puutetta ja merkkilihakset (neurologia). Tarvittaessa teippaus. Arvioidaan lihasvoimia Kyynärnivelen ja fysiologisten liikkeiden toimintaa. Avataan alueen neurologiaa tutkien lihasvoimia. Asiakas saa akt. kotihoito-ohjeita käynnin aikana. Kaikki kirjataan ft-lausuntoon ja asiakas myös saa sen. Palautelausunto lähetetään myös tutkimus- ja hoitomääräyksen kirjoittaneelle lääkärille

Ahtaan olkapään hoito

 • Sisältää olkapään fysioterapian kotikäynteineen, ft-tutkimuksen lausuntoineen, tavoitteella
 • Fysioterapiaa 45min. Fysioterapian yhteydessä tutkitaan ryhtiä ja yläraajan fysiologista liikettä, olkapään alueen liikeratoja jännetesteineen. Arvioidaan yläraajan toimintakyvyn puutetta ja käydään läpi fysiologiset liikeradat. Asiakas saa kotihoito-ohjeita käynnin yhteydessä. Kaikki kirjataan ft-lausuntoon, jonka myös asiakas saa. Kirjallinen lausunto lähetetään myös tutkimus- ja hoitomääräyksen kirjoittaneelle lääkärille

Pääkaularanka-oireyhtymän hoito

 • Sisältää pään- ja kaularangan fysioterapian kotikäynteineen, ft-tutkimuksen lausuntoineen, tavoitteella
 • Fysioterapiaa 45min. kotikäyntinä. Fysioterapian yhteydessä tutkitaan pään- ja kaularangan liikeradat ja ryhtiä. Käydään läpi alueen merkkilihakset ja turvatestit. Tarvittaessa huimaustestejä. Asiakas saa kotihoito-ohjeita käynnin yhteydessä. Kaikki kirjataan ft-lausuntoon, jonka myös asiakas saa. Kirjallinen lausunto lähetetään myös tutkimus- ja hoitomääräyksen kirjoittaneelle lääkärille. Palvelu tehdään Kuopiossa- ja sen lähialueilla.

Niskahartiajännitys-päänsärky

 • Sisältää Niskahartiajännitys-päänsäryn fysioterapian kotikäynteineen, ft-tutkimuksen lausuntoineen, tavoitteella
 • Hoitotarjous 45min. voimassa rajoitetun ajan. Fysioterapiassa arvioidaan pään- ja kaularangan alueen liikeradat. Päänsäryn, kipujen ja huimauksen määrä ja laatu. Tehdään kaularangan alueen turvatestit tasapainotesteineen. Asiakas saa kotihoito-ohjeita käynnin yhteydessä. Kaikki kirjataan ft-lausuntoon, jonka myös asiakas saa. Kirjallinen lausunto lähetetään myös tutkimus- ja hoitomääräyksen kirjoittaneelle lääkärille; lausunto sisältyy hintaan. Palvelu tehdään Kuopiossa- ja sen lähialueilla.

Jäätyneen olkapään hoito

 • Sisältää jäätyneen olkapään fysioterapian kotikäynteineen, ft-tutkimuksen kirjallisine lausuntoineen, tavoitteella
 • Hoitotarjous 60min. voimassa rajoitetun ajan. Fysioterapiahoidon yhteydessä arvioidaan yläraajan liikeradat, kivun määrä sekä toimintakyvyn puutetta. Asiakas saa kotihoito-ohjeita hoidon yhteydessä. Kaikki kirjataan ft-lausuntoon, jonka myös asiakas saa. Lausunto lähetetään tutkimus- ja hoitomääräyksen fysioterapiaan kirjoittaneelle lääkärille; lausunto sisältyy hintaan. Palvelu tehdään Kuopiossa- ja sen lähialueilla.

Fysioterapia kotikäynti palvelutalossa

 • Fysioterapia- ja toimintakyvyn harjoittaminen

Kuopion Kotifysio

Tutustu palveluntarjoajaan

Palveluksessanne

Toimialueet

Palvelun luokittelu

Palveluntarjoajalta lisäksi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fysioterapiaa kotikäynteinä ja palvelutaloissa”