Ilopilleri

Ari Liimatainen

Alk. 38,00  / tunti tai urakkana sopimuksen mukaan

Hinnoittelun lisätiedot ›

ma–pe 9–17

Yksilöllistä palveluohjausta ja tukea vanhuusikään – hyvän elämän ilopillereitä.

Lisätiedot palvelusta

Jokaisen ihmisen hyvinvointi ja toimintakyky vaativat erityistä tukea jossain elämänvaiheessa. Vireyttä ja voimavaroja voi ylläpitää kiinnostavilla harrastuksilla, sosiaalisilla verkostoilla ja ylipäänsä mielekkäällä tekemisellä. Onnellisinta olisi, jos elämä tarjoaisi pieniä ilopillereitä pitkin matkaa.

Geronomina haluan tarjota ainutkertaisia mahdollisuuksia mielekkääseen elämään, osallisuuteen ja toimijuuteen. Olen vanhustyön ammattimies, joka voi tukea arjessa selviytymistä yksilöllisellä palveluohjauksella sekä voimavaralähtöisellä ja kuntouttavalla työotteella.

Arvioin, suunnittelen ja toteutan ikäihmisten omien tarpeiden mukaisia palveluja. Erityisen mielelläni olen mukana ideoimassa ja tuottamassa voimaannuttavia elämyksiä kotiin tai hoitopaikkoihin – myös korona-aikana. Minkä unelman voisimme vielä täyttää tai mitä kivaa pystyisimme järjestämään?

  • ikääntyneiden palvelut: ohjaus, neuvonta, asiointi
  • elämänlaatua parantava toiminta, harrastukset
  • etäpalvelu puhelimella, postitse ja videoyhteydellä

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli kiinnostuit omasta tai läheisesi puolesta. Minulta saattaa löytyä toteuttamiskelpoinen idea valmiina tai voimme räätälöidä palvelun yhdessä.

Toistaiseksi en voi ottaa uusia yksityisasiakkaita.

Toimeksiannot laskuttaa Pivo Wallet Oy, joka on osa OP Ryhmää. Kuluttajahinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron. Yrityksille ja organisaatioille hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Kumppanuus ja hyväntekeväisyys

Viestinnän ja vanhustyön ammattilaisena osallistun mielelläni yritysten, järjestöjen ja viranomaisten kehityshankkeisiin sekä palvelujen tuotteistamiseen – etänä tai paikalla. Tehdään Kuopiosta ikäystävällinen yhteispelillä.

  • luennot, koulutus
  • ikäystävällisten palvelujen tuotekehitys
  • sisällöntuotanto, kaupallinen yhteistyö

Jos taas haluat hyväntekijäksi, voit lähettää kauttani ilopillereitä toimeksiannolla esimerkiksi hoivakoteihin tai palvelutaloihin. Rahasumman päätät itse. Ole hyvä, ota yhteyttä!

Tutustu palveluntarjoajaan

Palveluksessanne

Toimialueet

Kuopio:

Avainsanat

Lisää arvio palvelusta

Arvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio palvelulle “Ilopilleri”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *