Kotisairaanhoitoa suurella sydämellä

Kotihoito Selina Oy
Alk. 45,00 € / Arkisin välillä 8-16

Hinnoittelun lisätiedot ›

ma-su 8-21
Kotikäynnit Kotitalousvähennys Palvelusetelituottaja (Pohjois-Savon hyvinvointialue)

Tarjoamme kotihoito- ja kotisairaanhoitopalveluja asiakkaille, jotka tarvitsevat tukea ja apua kotona asumiseen, yksittäisistä tukipalveluista vaativimpiin palvelukokonaisuuksiin.
Meiltä voi tilata myös henkilöstövuokrausta, sekä lähihoitajan, että sairaanhoitajan työpanosta! Toimimme tällä hetkellä Nilsiän, Juankosken, Siilinjärven, Rautavaaran sekä Varpaisjärven alueilla. Liikumme tarvittaessa myös muualle Pohjois-Savon alueella!

Yrityksemme lähtökohtana on ammattitaitoinen palvelu, joka rakentuu yksilöllisesti ja ihmisarvoa kunnioittavasti. Toimimme joustavasti ja luotettavasti, asiakasta palvellen. 

Lisätiedot palvelusta

Toiminta-ajatuksenamme on tuottaa turvallisia ja kokonaisvaltaisia palveluita. Huomioimme asiakkaan tarpeet, taustat sekä nykyiset voimavarat. Korostamme toiminnassamme kodikkuutta, sekä yhteistyötä asiakkaan, omaisten ja eri ammattiryhmien kanssa.

Meiltä voit ostaa palvelun yksityisesti, ostopalveluina tai palveluseteleillä. Teemme työtä myös iltaisin ja viikonloppuisin sopimuksen mukaan.

Tutustu palveluntarjoajaan

Palveluksessanne

Toimialueet

Kotitalousvähennyskelpoinen palvelu

Tämä palvelu on kotitalousvähennyskelpoinen. Voit laskea kotitalousvahennyksen Verottajan sivuilta löytyvällä laskurilla. Pääset laskuriin tästä linkistä.

Lisätietoa palvelusetelistä

Tämä palvelu kuuluu palvelusetelijärjestelmän piiriin. Lisätietoa löydät tästä linkistä.

Palvelun luokittelu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kotisairaanhoitoa suurella sydämellä”