Kuntosali (HUR-älykuntosali)

Live-säätiö
Alk. 38,00  / /kk

Hinnoittelun lisätiedot ›

ma-su klo 6:00-21:00

Tervetuloa kaikille sopivaan HUR-älykuntosaliin Kuopion Itkonniemeen!

Lisätiedot palvelusta

Kuntosaliharjoittelu sopii lähes kaikille, iästä riippumatta. LiveNeuron Kuopio Kupolin kuntosali sijaitsee Itkonniemellä lähellä Kuopion satamaa. Meillä on maksuton pysäköinti ja aivan viereen pääsee myös bussilla nro 23. Kuntosalimme sopii sinulle, joka kaipaat rauhallista ja valoisaa paikkaa harjoitella omaan tahtiin. HUR:n paineilmalaitteissamme paino ja vastus on tasainen koko liikeradalla ja voidaan säätää jokaiselle sopivaksi.

Henkilökohtaisen harjoitusohjelman laadittuamme sinun ei tarvitse muistaa painoja tai laiteasetuksia, vaan älylaite tunnistaa sinut, säätää laitteen sinulle sopivaksi, ohjaa harjoitusohjelman suorittamisen sekä tallentaa tekemäsi harjoitteet. Ohjelma voidaan laatia nousujohteiseksi. Näin ollen voit seurata edistymistäsi helposti. Mutta salimme sopii myös peruskuntoilijalle ilman sen suurempia tavoitteita tai kokemusta. Tule nauttimaan liikkumisen ilosta, ota vaikka kaverikin mukaan!

Kuinka kuntosalille pääsee?

Kuntosalin omatoiminen käyttö on mahdollista sen jälkeen, kun olet osallistunut maksuttomalle infotunnille tai käynyt kuntosalin starttipaketin. Infotunneilla Liven ammattilainen kertoo Liven palveluista ja opastaa  kuntosalilaitteiden käyttöön.

Kupolin kuntosalin esittelytunnit järjestetään joka toinen torstai (parittomat viikot) klo 16:30-17:30. Ammattilainen on silloin läsnä kertomassa Liven palveluista ja opastaa kuntosalilaitteiden käytön. Voit myös varata oman tutustumisajan numerosta 050 573 0045.

Suosittelemme kuntosalin starttipakettia, jos sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta kuntosalilla käymisestä. Starttipaketti sisältää kaksi yksilöllistä kuntosaliohjauskertaa alkukartoituksen tekemiseksi, harjoitusohjelman laatimiseksi ja laitteiden käytön opastuksen. Siitä on helppo jatkaa kuntoilua itsenäisesti.

Meille käy myös ePassi, Smartum, Eazybreak ja Edenred!

Tiedustele lisää tai varaa palvelu numerosta 050 573 0045 tai jätä viesti kupoli@inlive.fi niin otamme yhteyttä.

Tutustu palveluntarjoajaan

Palveluksessanne

Live Kuopio Kupoli
Live Kuopio Kupoli
050 573 0045
kupoli@inlive.fi

Toimialueet

Palvelun luokittelu

Palveluntarjoajalta lisäksi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kuntosali (HUR-älykuntosali)”