Sairaanhoitajan palvelut kotiin ja hoivakotiin

Hemmottelu- ja Hyvinvointihoitola Johanna'Spa
Alk. 19,00 € / 15min

Hinnoittelun lisätiedot ›

Sopimuksen mukaan
Kotikäynnit

Sairaanhoitajan vastaanotot, CERAD-muistitutkimukset sekä ohjaus ja neuvonta yli 15 vuoden kokemuksella myös kotiin ja hoivakotiin.

Lisätiedot palvelusta

Koulutukseltani olen sairaanhoitaja (yamk) ja terveydenhoitaja (amk). Olen työskennellyt hoitoalalla yli 15 vuotta, pääasiassa ikääntyneiden ja muistisairaiden kanssa.

Sairaanhoitajan palveluita on mahdollista ostaa itselle tai lahjaksi myös kotiin tai hoivakotiin. Kotikäynnit aina tilattava soittamalla tai viestillä, ethän käytä sähköistä ajanvarausta. Jos tilaat käyntiä hoivakotiin, varmistathan hoivakodin vierailurajoitukset. Käytän aina maskia hoidon aikana. Lahjakortin ostosta lisää lahjakortti-osiossa.

Kotikäyntilisä 30€ (12km sätellä keskustasta). Kotikäyntilisää en veloita, jos on vähintään kolme asiakasta peräkkäin samassa hoivakodissa. Jos yksityiskodissa on kaksi asiakasta ja hoitojen yhteenlaskettu aika on vähintään 2 tuntia, kotikäyntilisä on 15€. Kotikäyntejä voin tehdä tarvittaessa myös yli 12km päähän Kuopion keskustasta, kysy tarjous.

Kotikäynnin maksuvaihtoehdot: käteinen (tasaraha) tai lahjakortti (johon ostettu kotikäyntilisä tai sen maksu erikseen).

Kotikäyntinä onnistuu tehdä CERAD-muistitutkimukset, ompeleen poisto, hakasten poisto, korvahuuhtelu, terveystarkastukset, elintapaohjaus.

Työkokemukseni:

  • Hoivakodin johtaja, yksityinen hoivakoti 2019-2020
  • Vastaava hoitaja, yksityinen terveyskeskus 2018-2019
  • Sairaanhoitaja, Kuopion pääterveysasema 2012-2018
  • Useita tehtäviä sairaanhoitajana mm. Kuopion yliopistollinen sairaala, Harjulan sairaala, Jyväskylän kunnansairaala, Veripalvelu, Terveyden- ja hyvinvoinninlaitos. Lisäksi lähihoitajan sijaisena työskennellyt Kuopion kaupungilla vuosien 2005-2008 aikana.

Hemmottelu- ja Hyvinvointihoitola Johanna’Spa

Tutustu palveluntarjoajaan

Palveluksessanne

Johanna Paasisalo
Johanna Paasisalo
0503556648
info@johannaspa.fi

Toimialueet

Palvelun luokittelu

Palveluntarjoajalta lisäksi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sairaanhoitajan palvelut kotiin ja hoivakotiin”