Henkilökohtainen apu, omaishoidon vapaa tai rintamaveteraani tukipalvelu

IkäihmisenKaveri
Alk. 0,00 €/tunti (alv0%)
0,00€ (alv24%)Alv 0%, jos asiakkaan toimintakyky on alentunut, muilta asiakkailta alv 24%

Hinnoittelun lisätiedot ›

ma-pe (9-18)
Sijainti kartalla
Kotikäynnit Kotitalousvähennys Palvelusetelituottaja (Pohjois-Savon hyvinvointialue)

Asiakkaan eduksi palvelusetelillä voi maksaa palveluhinnan kokonaan: henkilökohtainen apu henkilölle, jolla on vamman tai sairauden vuoksi avun tarve. Palvelusetelillä myös omaishoidon vapaa tai rintamaveteraani tukipalvelu. Ilman palveluseteliä tuntihinta alkaen 45€.
Kotitalousvähennys, mikäli ei ole palveluseteliä käytettävissä. Palvelun voi ostaa myös lahjaksi.

IkäihmisenKaveri -yritys tarjoaa yhdessä tekemistä ja ajanviettoa vanhuksille. Tarkoituksena on edistää sosiaalista kanssakäymistä: toimettomuuden ja yksinäisyyden tunteiden ennaltaehkäisyä.

Lisätiedot palvelusta

Asiakkaan eduksi palvelusetelillä voi maksaa palveluhinnan kokonaan: henkilökohtainen apu henkilölle, jolla on vamman tai sairauden vuoksi avun tarve. Palvelusetelillä myös omaishoidon lakisääteinen vapaa tai rintamaveteraanien tukipalvelu.                          Kotitalousvähennys palvelun hinnasta, mikäli asiakkaalla ei ole palveluseteliä käytettävissä: tuntihinta tällöin alk. 45 €/tunti.                                                      Palvelun voi ostaa myös lahjaksi.                Ota yhteyttä, keskustellaan olisiko palvelulle tarvetta.                                                    Puhelin: 040-8651853 / Virpi Rajakangas www.ikaihmisenkaveri.fi

IkäihmisenKaveri palvelua vanhuksille  toimettomuuden ja yksinäisyyden tunteiden ennaltaehkäisyyn sekä myös palvelusetelillä: henkilökohtainen apu vamman/sairauden vuoksi,  omaishoidon vapaa ja rintamaveteraani palveluihin.

Tutustu palveluntarjoajaan

Palveluksessanne

Toimialueet

Kotitalousvähennyskelpoinen palvelu

Tämä palvelu on kotitalousvähennyskelpoinen. Voit laskea kotitalousvahennyksen Verottajan sivuilta löytyvällä laskurilla. Pääset laskuriin tästä linkistä.

Lisätietoa palvelusetelistä

Tämä palvelu kuuluu palvelusetelijärjestelmän piiriin. Lisätietoa löydät tästä linkistä.

Palvelun luokittelu