Tehostettu palveluasuminen Hoivakoti Alli ja Seniorikoti

Setlementti Ukonhattu Ry
0,00  / -

Hinnoittelun lisätiedot ›

-
Katso sijainti kartalla
Palvelusetelituottaja

Vanhusten kodinomainen hoivakoti Alli, joka sijaitsee Leppävirran keskustan tuntumassa Pappilanpuistossa, nimensä mukaisesti pappilan vieressä.

Lisätiedot palvelusta

Tarjoamme asukkaillemme ympärivuorokautista hoitoa, vastaamme heidän lääkityksestään, ja mahdollisimman usein ulkoilemme sekä järjestämme myös virikkeellistä toimintaa. Allissa on 15 huonetta ja 17 asiakaspaikkaa. Kaksi huonetta on varattu pariskunnille. Jokaisessa huoneessa on suihku ja vessa. Sauna lämpiää alakerrassa joka viikko. Vanhuksille tarjoamme tehostetun palveluasumisen lisäksi itsenäistä vuokra-asumista.

Asukkaiden terveydenhoidosta ja hyvinvoinnista huolehtivat vastaava sairaanhoitaja sekä terveydenhoitaja/sairaanhoitaja. Kaikki vakituiset hoitajat ovat suorittaneet lähihoitajan tutkinnon. Lääkäripalvelut tulevat Leppävirran terveyskeskuksesta. Lääkäri käy paikan päällä Allissa vähintään kerran kuukaudessa.

Seniorikoti toimii samassa rakennuksessa Hoivakoti Allin kanssa. Seniorikodissa on 23 vuokra-asuntoa yli 55-vuotiaille itsenäisesti toimeen tuleville. Seniorikodissa on yksiötä ja kaksiota, jotka ovat kooltaan 35-45,5 neliötä. Asunnot ovat esteettömiä ja turvallisia muun muassa liesivahtineen ja leveine liukuovineen. Jokaisessa asunnossa on lasitettu parveke.

Ateriapalvelut Ukonhatun keittiö, jossa valmistamme asukkaillemme aamupalaa, lounasta, päiväkahveja, päivällistä ja iltapalaa.

Tilaa meiltä lounas – ja me tuomme aterian kotiisi Leppävirran kirkonkylän alueella.

Tutustu palveluntarjoajaan

Palveluksessanne

Toimialueet

Palvelun luokittelu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tehostettu palveluasuminen Hoivakoti Alli ja Seniorikoti”