Tekstiilit ja apuvälineet Sairexilta

Sairex Ky
Alk. 6,20 € / Putkisukat

Hinnastoliite ›

Ma-To 8-16, Pe 8-14
Sijainti kartalla

Lisätiedot palvelusta

Hyvälaatuiset ja kohtuuhintaiset Sairexin tuotteet valmistetaan kotimaassa yli 30 vuoden kokemuksella

Sairex Oy on kuopiolainen hoivakotitekstiilejä valmistava yritys. Sairexin tuotteista yli 80 % valmistetaan omassa ompelimossamme. Meillä on yli 200 eri tuoteryhmää, joten valikoimamme suurillekin toimijoille on kattava. Toimitamme tuotteita sekä yrityksille että yksityisille henkilöille. Voit tutustua tuotteisiimme ja tehdä tilauksia verkkokaupassamme.

Kehitämme tuotteitamme asiakkaiden toiveita huomioiden. Pienenä ompelimona kykenemme vastaamaan kehitystarpeisiin joustavasti. Kotimaisuusasteen pidämme korkealla oman asiantuntevan tuotekehityksen ja ompelimon turvin.  Panostamme kotimaisuuteen kangasvalintojen ja valmistuksen lisäksi myös logistiikkaketjuissa.

Teemme yhteistyötä myös oppilaitosten kanssa. Esimerkiksi päättötyötään tekevä Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelija suunnitteli vaatemallistoomme pari uutta tuotetta. Tarjoamme jatkossakin alan opiskelijoille työharjoittelumahdollisuuksia.

Valmistamme erilaisia tekstiilejä sairaala-, asumispalvelu- ja kotihoidon tarpeisiin. Tuotevalikoimamme sisältää turvatuotteet, nosto- ja siirtovälineet, asut, liina- ja vuodevaatteet, sekä erilaiset suojaimet. Pyörätuolilla liikkuville henkilöille valmistettavat lämpöpussit ovat suosittuja tuotteitamme varsinkin talviaikaan. Hygieniahaalarimalleja on saatavana hihattomina, hihallisina sekä päivähaalareina. Turvatuotteista lonkkahousuja valmistamme myös pitkälahkeisena vaihtoehtona. Helposti puettavat oloasut ja pyjamat helpottavat hoivahenkilöstön työtä.

 

Ylijäämäkankaat hyötykäyttöön

Tuotannostamme ylijäävälle materiaalille pyrimme löytämään uusiokäyttöä. Ylijääneitä kangaspaloja tarjoamme päiväkodeille ja kouluille, joissa niitä voidaan käyttää askarteluun. Käsityöläiset ovat hyödyntäneet ylijäämäkankaita esimerkiksi kudonnassa.

 

 

Tutustu palveluntarjoajaan

Palveluksessanne

Toimialueet

Palvelun luokittelu