Kauppapalvelut

Kauppapalvelut tukevat kotona asumista, jos asiakas kaipaa apua sujuvoittaakseen kauppa-asioidensa hoitamista. Kauppapalvelut voivat käsittää asiakkaan avustamista kauppa-asiointiin tai vaihtoehtoisesti ostosten keräilyä ja toimitusta asiakkaalle.

Tulosta listaus
 
Kotikäynnit
Kotitalousvähennys
Palvelusetelituottaja
Drop Down

Näytetään tulokset 1–8 / 78

Kauppapalvelut

Kauppapalvelut ovat ikäihmisten tukena, jos hän ei kykene itse enää huolehtimaan päivittäistavara ostoksista tai voimavarat eivät riitä yksin ostosten tekemiseen. Kauppapalveluihin kuuluu ostosten keräily ja kotiinkuljetus tai saattoapua kaupassa käyntiin. Kauppapalvelut pystytään räätälöimään asiakkaan toiveiden mukaan ja esimerkiksi läheiset ja kotipalvelu voivat auttaa kauppalistan tekemisessä. Kauppapalvelun avuin voidaan turvata ikäihmisten hyvän ravitsemuksen tukeminen sekä omassa kodissa selviytyminen.

Palveluntarjoajan on noudatettava elintarvikelainsäädäntöjä ja yrityksellä on oltava omavalvontasuunnitelma. Elintarvikelaki edellyttää palveluntarjoajalta huolellisuutta tuotteiden turvallisuuden varmistuksessa. Palveluntarjoajalla on myös elintarvikelain mukaisesti kirjallinen suunnitelma omavalvonnasta. Omavalvontaa on tehtävä kaikissa palveluissa missä valmistetaan, kuljetetaan tai varastoidaan elintarvikkeita.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset kauppapalvelut!

Kauppapalveluja löydät paikkakunnalta: Kuopio, Siilinjärvi ja Lapinlahti.