Ostosten keräily ja kotiinkuljetus

Ostosten keräily ja kotiinkuljetus sisältää ostostilauksen vastaanoton, ostosten keräilyn ja kuljetuksen asiakkaille, tarvittaessa kaappiin, jääkaappiin tai pakastimeen asti toimitettuna. Palveluntarjoajalla tulee olla käytössään asianmukainen kuljetuskalusto, jolla pystytään turvaamaan elintarvikkeiden asianmukainen kuljetustapa ja kylmäkuljetus (Elintarvikelaki 23/2006, 13-15 §).Tulosta listaus
Iisalmi, 4    
Joroinen, 3    
Kaavi, 7    
Keitele, 3    
Kiuruvesi, 5    
Kuopio, 27    
Lapinlahti, 7    
Leppävirta, 5    
Pielavesi, 3    
Rautalampi, 3    
Rautavaara, 4    
Siilinjärvi, 11    
Sonkajärvi, 3    
Suonenjoki, 3    
Tervo, 3    
Tuusniemi, 6    
Varkaus, 5    
Vesanto, 4    
Vieremä, 3    
 
Kotikäynnit
Kotitalousvähennys
Palvelusetelituottaja
Drop Down

Näytetään tulokset 1–8 / 48

Ostosten keräily ja kotiinkuljetus

Ostosten keräily ja kotiinkuljetus palveluun sisältyy ostotilauksen vastaanotto, ostosten kerääminen ja kuljetus asiakkaalle. Tarvittaessa palveluntarjoaja voi kuljettaa ostokset suoraan jääkaappiin, pakastimeen tai kaappiin asti.

Ostosten keräily ja kotiinkuljetus tukee ja edistää ikäihmisen kotona pärjäämistä, kun omat voimavarat eivät enää riitä asiointiin kaupassa. Näin turvataan myös asiakkaan hyvä ravitsemus.

Palveluntarjoajalla tulee myös olla käytössä kuljetuskalusto, joka on asianmukainen palveluun nähden, jotta elintarvikkeiden asianmukainen kuljetustapa ja kylmäkuljetus voidaan turvata.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset palveluntarjoajat ostosten keräilyyn ja kotiinkuljetukseen!

Ostosten keräilyä ja kotiinkuljetusta tarjoavat palveluntarjoajat löydät paikkakunnalta: Kuopio ja Lapinlahti.