Saattoapu kaupassa käyntiin

Tarjoomon palveluntarjoajista löydät tukea ja apua myös kaupassa käyntiin. Saattoapu voidaan toteuttaa kävellen, julkisella kulkuneuvolla tai taksilla. Palveluntarjoajalta ei edellytetä tiettyä ammattikoulutusta, mutta yleistä soveltuvuutta palveluammattiin ja erinomaiset vuorovaikutustaidot.Tulosta listaus
Iisalmi, 9    
Joroinen, 6    
Kaavi, 10    
Keitele, 6    
Kiuruvesi, 7    
Kuopio, 37    
Lapinlahti, 10    
Leppävirta, 7    
Pielavesi, 6    
Rautalampi, 5    
Rautavaara, 8    
Siilinjärvi, 15    
Sonkajärvi, 6    
Suonenjoki, 5    
Tervo, 6    
Tuusniemi, 9    
Varkaus, 7    
Vesanto, 6    
Vieremä, 6    
 
Kotikäynnit
Kotitalousvähennys
Palvelusetelituottaja
Drop Down

Näytetään tulokset 1–8 / 62

Saattoapu kaupassa käyntiin

Saattoapu kaupassa käyntiin turvaa ikäihmisten toimintakykyä ja kotona pärjäämistä. Yksin kaupassa käynti saattaa tuntua turvattomalta, mutta kun toimintakykyä on vielä jäljellä tuo saattoapu kaupassa käyntiin turvaa sekä samalla seuraa matkalle.

Saattoapu kauppaan voidaan toteuttaa yhdessä kävellen, julkisilla kulkuneuvoilla tai vaikkapa taksilla. Saattoapuun ei edellytetä ammattikoulutusta, mutta tarvitaan soveltuvuutta palveluammattiin sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot.

Saattajan kanssa asiakas voi yhdessä myös suunnitella kauppalistaa, mikäli se tuntuu haastavalta toteuttaa yksin. Yhdessä toimiminen myös virkistää mieltä ja tuo sosiaalista kanssakäymistä arkeen.

Tarjoomosta löydät ikäystävällistä, yksilöllistä, luotettavaa, ammattitaitoista ja tarpeenmukaista saattoapua kaupassa käyntiin!

Saattoapua kaupassa käyntiin tarjoavat palveluntarjoajat löydät paikkakunnalta: Kuopio, Siilinjärvi ja Lapinlahti.