Muuttosiivous

Muuttosiivous suoritetaan sopimuksen mukaisesti vanhaan ja/tai uuteen asuntoon, joka on mahdollisuuksien mukaan tyhjennetty asukkaan tavaroista. Asiakkaan velvollisuus on huolehtia, että palveluntarjoajalla on käytössään sähköä, valoa ja vettä muuttosiivousta varten. Usein asunnon omistajalla/vuokranantajalla on muuttosiivouksen sisällön suhteen tiettyjä kriteereitä, jotka on hyvä toimittaa palveluntarjoajan tietoon etukäteen.

Tulosta listaus
 
Alv 0 %
Kotikäynnit
Kotitalousvähennys
Palvelusetelituottaja

Näytetään tulokset 1–8 / 11

Muuttosiivous

Muuttosiivouksia tehdään asunnosta pois muuttaessa tai ennen uuteen asuntoon muuttoa. Muuttosiivouksen sisältö eroaa kuitenkin normaalista kotisiivouksesta. Muuttosiivouksen sisältö saattaa myös vaihdella. Tarkemman listan muuttosiivouksen sisällöstä saa esimerkiksi vuokranantajalta.

Yleisesti muuttosiivoukseen sisältyy vaatekaappien pyyhkiminen tai vaatekaappien hyllyjen pyyhkiminen, kylpyhuoneen ja wc-tilojen pesu, lattiakaivojen puhdistus, keittiön kaappien pesu, lieden ja lieden taustan pesu, jääkaapin puhdistus ja jääkaapin takan olevan tilan puhdistus, keittiön tasojen ja altaiden puhdistus, ilmastoinnin ulostulojen puhdistus sekä lattiapintojen pesu. Ikkunanpesu saattaa joissain tapauksissa sisältyä muuttosiivoukseen.

Muuttosiivous suoritetaan sopimuksen mukaisesti joko vanhaan tai uuteen asuntoon. Mikäli asunnon omistajalla tai vuokranantajalla on muuttosiivouksen sisältöön kriteereitä, on ne hyvä toimittaa etukäteen palveluntarjoajalle. Asunto johon muuttosiivous on tilattu, olisi hyvä mahdollisuuksien mukaan olla tyhjennetty tavaroista. Asiakkaan velvollisuudeksi jää huolehtia, että palveluntarjoajalle jää käyttöön sähköä, valoa ja vettä muuttosiivousta varten.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset muuttosiivoukset!

Muuttosiivouksia tarjoavat palveluntarjoajat löydät paikkakunnilta: Kuopio ja Lapinlahti.