Muuttosiivous

Muuttosiivous suoritetaan sopimuksen mukaisesti vanhaan ja/tai uuteen asuntoon, joka on mahdollisuuksien mukaan tyhjennetty asukkaan tavaroista. Asiakkaan velvollisuus on huolehtia, että palveluntarjoajalla on käytössään sähköä, valoa ja vettä muuttosiivousta varten. Usein asunnon omistajalla/vuokranantajalla on muuttosiivouksen sisällön suhteen tiettyjä kriteereitä, jotka on hyvä toimittaa palveluntarjoajan tietoon etukäteen.Tulosta listaus
Iisalmi, 3    
Joroinen, 2    
Kaavi, 2    
Keitele, 2    
Kiuruvesi, 4    
Kuopio, 17    
Lapinlahti, 3    
Leppävirta, 3    
Pielavesi, 2    
Rautalampi, 2    
Rautavaara, 2    
Siilinjärvi, 9    
Sonkajärvi, 3    
Suonenjoki, 2    
Tervo, 2    
Tuusniemi, 2    
Varkaus, 3    
Vesanto, 2    
Vieremä, 3    
 
Kotikäynnit
Kotitalousvähennys
Palvelusetelituottaja
Drop Down

Näytetään tulokset 1–8 / 41

Muuttosiivous

Muuttosiivous tehdään asunnosta pois muuttaessa tai ennen uuteen asuntoon muuttoa. Muuttosiivouksen sisältö eroaa kuitenkin normaalista kotisiivouksesta. Muuttosiivouksen sisältö saattaa myös vaihdella ja tarkemman listan muuttosiivouksen sisällöstä saa esimerkiksi vuokranantajalta.

Yleisesti muuttosiivous sisältää vaatekaappien pyyhkimisen tai vaatekaappien hyllyjen pyyhkimisen, kylpyhuoneen ja wc-tilojen pesun, lattiakaivojen puhdistuksen, keittiön kaappien pesun, lieden ja lieden taustan pesun, jääkaapin puhdistuksen ja jääkaapin takana olevan tilan puhdistuksen, keittiön tasojen ja altaiden puhdistuksen, ilmastoinnin ulostulojen puhdistuksen sekä lattiapintojen pesun. Ikkunanpesu saattaa joissain tapauksissa sisältyä muuttosiivoukseen.

Muuttosiivous suoritetaan sopimuksen mukaisesti joko vanhaan tai uuteen asuntoon. Mikäli asunnon omistajalla tai vuokranantajalla on sisältöön kriteereitä, on ne hyvä toimittaa etukäteen palveluntarjoajalle. Asunto johon muuttosiivous on tilattu, olisi hyvä mahdollisuuksien mukaan olla tyhjennetty tavaroista. Asiakkaan velvollisuudeksi jää huolehtia, että palveluntarjoajalle jää käyttöön sähköä, valoa ja vettä muuttosiivousta varten.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset muuttosiivoukset!

Muuttosiivouksia tarjoavat palveluntarjoajat löydät paikkakunnilta: Kuopio ja Lapinlahti.