Raivaussiivous

Raivaussiivous käsittää huoneiston tyhjennyksen irtaimistosta ja tarpeen mukaisen siivouksen, sekä sovittaessa irtaimiston kuljetuksen jäteasemalle. Tarpeenmukainen siivous sisältää lattian lakaisun tai erillisen sopimuksen mukaisen perusteellisemman siivouksen huoneistoon.Tulosta listaus
Iisalmi, 1    
Joroinen, 1    
Kiuruvesi, 2    
Kuopio, 5    
Lapinlahti, 1    
Leppävirta, 1    
Siilinjärvi, 3    
Sonkajärvi, 1    
Varkaus, 1    
Vieremä, 1    
 
Kotikäynnit
Kotitalousvähennys
Palvelusetelituottaja
Drop Down

Näytetään tulokset 1–8 / 17

Raivaussiivous

Raivaussiivous tarkoittaa, että huoneisto on tyhjennettävä ennen puhtaaksi siivoamista. Palvelu on useimmiten käytetyin silloin, kun kyse on kuolinpesän tyhjennyksestä, vuokralainen on jättänyt jälkeensä tavaraa asuntoon tai asunto on ollut pitkän aikaa siivoamatta.

Raivaussiivous sisältää yleensä kertyneiden roskien keräämiseen ja pois viennin. Tarvittaessa kohteeseen voi tilata jätelavan, jos pois vietävää tavaraa on paljon. Rikkinäiset ja käyttökelvottomat huonekalut voidaan myös kuljettaa pois. Kun asunto on saatu tyhjennettyä, tehdään asuntoon suursiivous tarpeen mukaan.

Raivaussiivous tehdään aina asiakkaan toiveiden mukaisesti ja suunnitellaan yhdessä kotia kunnioittaen. Palveluntarjoajat auttavat raivaussiivouksissa turvallisesti ja luotettavasti.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset raivaussiivous palvelut!

Raivaussiivousta tarjoavat palveluntarjoajat löydät paikkakunnilta: Kuopio ja Lapinlahti.