Apuvälinepalvelut

Erilaisten apuvälineiden avulla voidaan tukea kotona asumista toimintakyvyn alentumisesta huolimatta. Tarvittaessa asiakkaalle voidaan suorittaa toimintakykytesti, jonka perusteella selvitetään asiakkaan omia voimavaroja ja sopivia apuvälineitä. Apuvälineiden osalta palvelutarjoajalla tulee olla selkeä hinnasto, josta selviää tuotetiedot hintoineen, sekä mahdolliset lisäkustannukset ja niiden perusteet.Tulosta listaus
Iisalmi, 1    
Kaavi, 1    
Kuopio, 7    
Siilinjärvi, 1    
Tuusniemi, 1    
 
Kotikäynnit
Kotitalousvähennys
Palvelusetelituottaja
Drop Down

Näytetään kaikki 8 tulosta

Apuvälinepalvelut

Apuvälinepalvelut tarjoavat asiakkaalle apuvälinekartoitusta ja hankintasuunnitelman. Hankintasuunnitelma voi olla esimerkiksi osa kuntoutussuunnitelmaa. Apuvälineiden avulla asiakas, jonka toimintakyky on rajoittunut vamman, sairauden tai ikääntymisen vuoksi, saa toimintarajoitteista huolimatta mahdollisuuden selviytyä mahdollisimman omatoimisesti kotona ja vapaa-aikana.

Apuvälineiden mittaukseen ja sovitukseen voi varata ajan palveluntarjoajalta. Tarjonnassa löytyy mm. lääkinnällisiä hoito- ja tukisukkia erilaisilla kompressiovahvuuksilla. Hoito- ja tukisukkia löytyy ennaltaehkäisevään ja hoidolliseen tarpeeseen. Lisäksi lonkkasuojatuotteet, jotka tutkitusti vähentävät lonkkamurtumia eivätkä tunnut epämiellyttävältä päivittäisessä käytössä. Palveluntarjoajan kautta saat myös ohjausta ja neuvontaa tukituotteiden käyttöön.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset apuvälinepalvelut!

Apuvälinepalvelut löydät paikkakunnalta: Kuopio.