Ari Liimatainen

Ari Liimatainen
Ari Liimatainen
2894248-9
Viestikatu 7 (PL 4000), 70601 Kuopio

Parempi vanhuus

Olen laillistettu sosiaalihuollon ammattimies ja vapaa toimittaja. Geronomina edistän vanhojen ihmisten hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta. Freelancerina kirjoitan mielelläni kulttuurista ja vanhuusiän ilmiöistä.

Ammattikorkeakoulututkinnon lisäksi minulla on humanististen tieteiden kandidaatin oppiarvo ja tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto. Takana on jo pitkä työura viestinnän asiantuntijana, opettajana, toimittajana ja kustannusalalla.

Hyvän elämän ilopillereitä

Jokaisen ihmisen hyvinvointi ja toimintakyky vaativat erityistä tukea jossain elämänvaiheessa. Vireyttä ja voimavaroja voi ylläpitää kiinnostavilla harrastuksilla, sosiaalisilla verkostoilla ja ylipäänsä mielekkäällä tekemisellä. Onnellisinta olisi, jos elämä tarjoaisi pieniä ilopillereitä pitkin matkaa.

Geronomina haluan tarjota ainutkertaisia mahdollisuuksia mielekkääseen elämään, osallisuuteen ja toimijuuteen. Olen vanhustyön ammattimies, joka voi tukea arjessa selviytymistä yksilöllisellä palveluohjauksella sekä voimavaralähtöisellä ja kuntouttavalla työotteella.

Viestinnän ja vanhustyön ammattilaisena osallistun mielelläni yritysten, järjestöjen ja viranomaisten kehityshankkeisiin sekä palvelujen tuotteistamiseen – etänä tai paikalla. Tehdään Kuopiosta ikäystävällinen yhteispelillä.

  • luennot, koulutus
  • ikäystävällisten palvelujen tuotekehitys
  • sisällöntuotanto, kaupallinen yhteistyö

Toistaiseksi en voi ottaa uusia yksityisasiakkaita.

Geron-blogi Savon Sanomien blogipalvelussa

Palveluksessanne