TARJOOMO-OSUUSKUNTA ETSII PROJEKTIKOORDINAATTORIA

24.06.2021 - Uutiset

Tarjoomo-osuuskunta etsii osa-aikaista projektikoordinaattoria Yritykset ikäystävällisiksi muuttuvassa toimintaympäristössä -hankkeeseen.

Nyt käynnistyvässä hankkeessa Tarjoomo järjestää yhteistyössä kilpailutettavien kouluttajakumppanien kanssa verkkovälitteisiä koulutuksia yrityksille. Koulutuksiin kuuluu myös lähipäiviä.  Lisäksi kehitetään Tarjoomon palveluhakua integroimalla siihen koulutusalusta.

Projektikoordinaattori työskentelee tiiminä Tarjoomon hankepäällikön kanssa. Työpisteenä on ainakin hankkeen alkaessa molemmilla oma kotitoimisto ja yhteistyötä tehdään etäyhteyden välityksellä. Työaika on 50 prosenttia ja palkka osa-aikatyöstä on 1600 euroa kuukaudessa. Työaikaa voidaan kasvattaa 10-20 prosentilla Tarjoomon muista tehtävistä ja myöhemmin mahdollisesti enemmänkin.  Lisätyöstä maksetaan palkkaa tehtävän työajan perusteella. 

Projektikoordinaattorina vastaat hankkeen viestinnän toteutuksesta, koulutusten markkinoinnista ja niiden organisoimisesta sekä osasta hankehallinnon tehtäviä. Lisäksi osallistut kilpailutusten valmisteluun ja koulutusten sisällön suunnitteluun yhteistyössä hankepäällikön kanssa. Tarjoomon lisätehtävät voivat käsittää laskutusta, sopimusten tekemistä sekä markkinointia mm. sosiaalisessa mediassa.

Odotamme hakijalta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä työnhallinnan ja verkostotyöskentelyn taitoja, kykyä tuottaa tekstiä ja laatia tiedotteita.

Arvostamme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, viestintäosaamista ja kokemusta hankehallinnosta.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!

Hanketyö on suunniteltu alkavaksi elokuussa 2021 ja kestävän tammikuuhun 2023 saakka.

Jos koet että tämä on sinun paikkasi, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 9.7. mennessä osoitteeseen vesa.linnanmaki@tarjoomo.fi.

Voit halutessasi lisätä hakemuksesi liitteeksi myös muuta esittelymateriaalia itsestäsi kuten videon, jossa kerrot itsestäsi sekä siitä, miksi juuri sinä olisit sopiva hakija tähän tehtävään. Lisää hakemukseesi myös suosittelijan yhteystieto. 

Lisätietoja: Tarjoomo-osuuskunnan toimitusjohtaja Vesa Linnanmäki p. 050 533 4830