Tarjoomon huikea lanseerausviikko

26.02.2021 - Uutiset

Tällä viikolla olemme viettäneet Tarjoomon virallista lanseerausviikkoa – ehkä sinäkin olet törmännyt Tarjoomosta kertoviin juttuihin jo eri medioissa?

Maanantaina 22.2 järjestimme yhdessä Kuopion kaupungin kanssa tiedotustilaisuuden palvelun lanseerauksesta ja etäyhteyksien avulla saatiin kiinnostuneita linjoille ympäri Suomen maata – oli mahtavaa huomata, että Tarjoomon toiminta herätti mielenkiintoa valtakunnallisesti! Myös YLE   ja Viikkosavo, sekä jo viikkoa aikaisemmin Savon Sanomat uutisoivat palvelun lanseerauksesta.

Toimitusjohtaja Vesa Linnanmäki oli kertomassa Tarjoomon tarinaa myös Savon Aaltojen ja Radio Sandelsin lähetyksissä, jonka jälkeen saatiinkin heti taas uusia jäsenhakemuksia alueen yrittäjiltä. Niin palveluntarjoajien kuin erilaisten palveluiden määrä kasvaa koko ajan, ja saimmekin kuulla jo iloisia uutisia siitä, että asiakkaat ovat Tarjoomon kautta löytäneet yrittäjiämme arkeaan helpottamaan!

Tarjoomolaisia näet vielä ensi viikon mittaan Mediateon mainosnäytöillä ja Viikkosavon mainoksissa, ja jatkossakin totta kai täällä meidän Tarjoomon verkkosivuilla!