Tuo palvelusi Tarjoomoon

Alla olevasta kaaviosta näet vaiheet palveluiden julkaisemiseksi Tarjoomossa. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä tukipalveluumme info@tarjoomo.fi. Voit myös soittaa numeroon 050 533 48 30 (Vesa Linnanmäki).

1. Rekisteröidy Tarjoomoon ja luo tunnukset

Tarjoomossa ilmoittaminen edellyttää rekisteröitymistä. Rekisteröityessään palveluntarjoaja saa tunnukset Tarjoomoon ja pääsee lisäämään palveluitaan palveluhakuun. Rekisteröitymislomake löytyy tämän sivun alalaidasta.

2. Lisää yritystiedot

Yrityksen tiedot lisätään yrityskorttiin. Palveluntarjoaja lisää yritystään koskevat tiedot itse. Näin varmistetaan, että tiedot ovat oikein ja ajan tasalla. Palveluntarjoaja voi päivittää tietoja niiden muuttuessa.

3. Lisää palvelutiedot

Palveluita koskevat tiedot lisätään palvelukorttiin. Palvelukortteja voi luoda yhden tai useampia. Palveluntarjoaja vastaa tietojen ajantasaisuudesta.

4. Hyväksy palvelusopimus ja lähetä palvelut julkaistavaksi

Palveluhaussa ilmoittamien edellyttää palvelusopimusta. Kun palvelusopimus on hyväksytty ja yritys- ja palvelutiedot lisätty, palveluntarjoaja lähettää palvelukortin julkaisujonoon klikkaamalla lähetä tarkastettavaksi -painiketta. ​

Palveluhaku näkyy avoimesti internetissä. Sitä käytetään lisäksi mm. Pohjois-Savon hyvinvointialueen ikäihmisten asiakasohjauksessa. Asiakasohjaajat etsivät Tarjoomosta ikäihmisille itse maksettavia palveluita silloin, kun asiakas ei ole oikeutettu hyvinvointialueen kustantamaan palveluun.

Ilmoittajalta kysytään myöhemmin haluaako hän tietonsa näkyviin pelkästään hyvinvointialueen asiakasohjaajille vai julkiseen Tarjoomo.fi palveluhakuun. Asiakasohjaajien näkymässä ilmoittaminen on palveluntarjoajille maksutonta.

Rekisteröidy

"*" näyttää pakolliset kentät

Mikäli olet jo luonut tunnukset pääset kirjautumaan tästä

Palveluntarjoajan tiedot

Tällä ilmoituksella keräämme palveluntarjoajaa koskevat tiedot.
Tarjoomo-tietojen ylläpitäjä*
Mikäli haluat kevytyrityksenä mukaan tarjoomoon. Lähetä sähköpostia osoitteeseen vesa.linnanmaki@tarjoomo.fi
Valitse alue, jossa tarjoat palveluita.*
Toistaiseksi Tarjoomossa voivat ilmoittaa vain Pohjois-Savossa toimivat yritykset.
Osoitetiedot*
Tämä on samalla käyttäjätunnus tarjoomon sivuille.
Salasana*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.