Vaatetus

Ikääntyessä voi terveyden ja toimintakyvyn heikkenemisen myötä tulla tarve löytää itselle käyttöön sopivampia ja helpommin puettavia, mutta kuitenkin tyylikkäitä vaatteita. Joskus voi olla myös tarpeen tehdä omiin mukavaksi todettuihin vaatteisiin ja jalkineisiin muutoksia tai korjauksia. Tarjoomon kautta löytyvät näihin tarpeisiin oikeat palveluntarjoajat kuten esimerkiksi vaatteiden valmistajat, korjausompelimot ja suutarit.

Tulosta listaus
 
Alv 0 %
Kotikäynnit
Kotitalousvähennys
Palvelusetelituottaja

Näytetään kaikki 7 tulosta

Vaatetus

Ikääntyessä keho muuttuu, vartalon muoto-, mitat ja asennot muuttuvat ja se vaikuttaa vaatetuksen toimivuuteen ja ennen kaikkea istuvuuteen. Myös terveyden tai toimintakyvyn heiketessä vaatetuksen tulisi olla ennen kaikkea sopivia,  mutta myös helpommin puettavia ja samalla tyylikkäitä.

Ikääntyneiden vaatetuksessa onkin tärkeää ottaa huomioon, että pukeutumisesta voi suoriutua itsenäisesti ja vaatteiden toimivuus arjessa. Vaatetuksessa ei tule unohtaa mahdollisen hoitohenkilökunnan näkökantaa ikäihmisen vaateuksessa. Myös hoitajien työ helpottuu, kun vaatetus on helposti ja vaivattomasti puettavaa.

Tarpeeseen voi tulla myös omien aikaisempien vaatteiden tai jalkineiden muutokset ja korjaukset. Palveluntarjoajilta löydät erilaisia palveluja vaatetukseen, tekstiileihin, ompeluun ja vaatteiden korjaukseen liittyen.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset vaatetuspalvelut!

Vaatetusta tarjoavat palveluntarjoajat löydät paikkakunnilta: Kuopio ja Siilinjärvi.