Näin saat tietosi Tarjoomoon

Alla ohjeet palveluiden julkaisemiseksi Tarjoomossa.
Ongelmatilanteissa soita 050 533 48 30
Mikäli emme ehdi vastaamaan soitamme sinulle takaisin.

Tutustu Tarjoomon palvelukategorioihin

Vaihe 1 >

Rekisteröidy Tarjoomoon ja luo tunnukset

Tarjoomossa ilmoittaminen edellyttää rekisteröitymistä. Rekisteröityessään palveluntarjoaja saa tunnukset Tarjoomoon ja pääsee lisäämään palveluitaan palveluhakuun. Rekisteröitymislomake löytyy tämän sivun alalaidasta.

Vaihe 2 >

Lisää yritys- ja palvelutiedot

Palveluntarjoaja lisää yritystään ja palveluitaan koskevat tiedot itse. Näin varmistetaan, että tiedot ovat oikein ja ajan tasalla. Palveluntarjoaja voi päivittää tiedot niiden muuttuessa.

Yrityksen tiedot lisätään yrityskorttiin, palveluita koskevat tiedot palvelukorttiin. Palvelukortteja voi luoda yhden tai useampia. 

Vaihe 3 >

Hyväksy palvelusopimus ja julkaise palvelu

Palveluhaussa ilmoittamien edellyttää palvelusopimusta. Kun palvelusopimus on hyväksytty ja yritys- ja palvelutiedot lisätty, palveluntarjoaja lähettää palvelukortin julkaisujonoon klikkaamalla julkaise -painiketta. ​

Katso tästä hinnat

  • Jos haluat palvelutietosi näkyviin pelkästään hyvinvointialueen ikäihmisiä palveleville asiakasohjaajille palvelumaksua ei ei tarvitse maksaa.
  • Palvelumaksu oikeuttaa palveluiden näkyvyyteen vuoden ajan Tarjoomon palveluhaussa www.tarjoomo.fi sekä rivi-ilmoitukseen Tarjoomo-lehdessä. Palvelumaksu on ensimmäisestä vuodesta 49 euroa ja sen jälkeen 99 euroa vuodessa.
  • Jäsenyyden hinta on 70 euroa. Jäsenetuna on mm. ilmainen ikäystävällinen yritys -verkkokurssi. Jäsenyys on vapaaehtoinen

Rekisteröidy tästä tarjoomoon

"*" näyttää pakolliset kentät

Mikäli olet jo luonut tunnukset pääset kirjautumaan tästä

Palveluntarjoajan tiedot

Tällä ilmoituksella keräämme palveluntarjoajaa koskevat tiedot.
Tarjoomo-tietojen ylläpitäjä*
Mikäli haluat kevytyrityksenä mukaan tarjoomoon. Lähetä sähköpostia osoitteeseen vesa.linnanmaki@tarjoomo.fi
Valitse alue, jossa tarjoat palveluita.*
Toistaiseksi Tarjoomossa voivat ilmoittaa vain Pohjois-Savossa toimivat yritykset.
Osoitetiedot*
Tämä on samalla käyttäjätunnus tarjoomon sivuille.
Salasana*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Vuoden 2024 ikäystävällinen yritys -kilpailu järjestetään lokakuussa

Vuoden 2024 ikäystävällinen yritys-kilpailu järjestetään vanhustenviikolla lokakuussa 2024.

Vuoden 2023 kilpailun voittajat

Koulutuksia ja työpajoja

Tarjoomo järjestää pohjoissavolaisille yrityksille ja yhteisöille maksutonta koulutusta ja työpajoja palveluiden ja toiminnan kehittämiseksi. Keväällä 2024: Ikäystävällinen yritys -verkkokurssi. Tervetuloa mukaan! Verkkokurssille osallistuminen edellyttää yrityksen tietojen rekisteröimistä Tarjoomoon sekä Tarjoomon jäsenyyttä.

Tutustu ja ilmoittaudu koulutuksiin!

Tarjoomo-sertifikaatti kertoo yrityksen ikäystävällisyydestä

Tarjoomon ikäystävällinen yritys -sertifikaatin tavoitteena on edistää palveluiden ikäystävällisyyttä. Tarjoomo-sertifikaatin saa käyttöönsä, kun yritys suorittaa ikäystävällinen yritys-verkkokoulutuksen ja julkaisee palvelulupauksensa ikäihmisille Tarjoomossa. Sertifikaatin sydän-tunnus tulee näkyviin yritys- ja palvelukorteille Tarjoomossa.

Tutustu ikäystävällinen yritys -koulutukseen

Hae Tarjoomon jäsenyyttä

Tarjoomo-osuuskunnan jäsenenä saat mahdollisuuden käyttää Tarjoomon brändiä ja logoa yrityksesi markkinoinnissa. Jäsenenä saat Ikäystävällinen yritys -koulutuksen suoritettuasi mahdollisuuden ottaa käyttöösi Tarjoomo-sertifikaatin. Jäsenenä pääset osaksi verkostoa ja voit vaikuttaa Tarjoomon kehitykseen. Osuuskunnan osuusmaksu on 70 euroa. Osuuspääoma maksetaan takaisin mikäli jäsen eroaa osuuskunnasta.

Täytä jäsenhakemus