Tuo palvelusi Tarjoomoon

Tarjoomoon kerätään ikäihmisille tarjottavia palveluita Pohjois-Savon alueella. Pääset rekisteröitymään Tarjoomon palveluntarjoajaksi ja tuomaan palvelusi palveluhakuun alla olevasta linkistä.

Lisää palvelutiedot

Vuoden 2023 ikäystävällinen yritys -kilpailu

Vuoden 2023 ikäystävällinen yritys kilpailuun haetaan osallistujia. Ilmoita yrityksesi tai ilmianna yritys, joka on huomioinut ikääntyneet asiakkaansa erityisen hienosti.

Tutustu kilpailuun

Koulutuksia ja työpajoja

Tarjoomo järjestää pohjoissavolaisille yrityksille ja yhteisöille maksutonta koulutusta ja työpajoja palveluiden ja toiminnan kehittämiseksi. Keväällä 2023: Ikäystävällinen yritys -verkkokurssi. Tervetuloa mukaan! Verkkokurssille osallistuminen edellyttää yrityksen tietojen rekisteröimistä Tarjoomoon.

Tutustu ja ilmoittaudu koulutuksiin!

Tarjoomo-sertifikaatti kertoo yrityksen ikäystävällisyydestä

Tarjoomon ikäystävällinen yritys -sertifikaatin tavoitteena on edistää palveluiden ikäystävällisyyttä. Tarjoomo-sertifikaatin saa käyttöönsä, kun yritys suorittaa ikäystävällinen yritys-verkkokoulutuksen ja julkaisee palvelulupauksensa ikäihmisille Tarjoomossa. Sertifikaatin sydän-tunnus tulee näkyviin yritys- ja palvelukorteille Tarjoomossa.

Tutustu ikäystävällinen yritys -koulutukseen

Hae Tarjoomon jäsenyyttä

Tarjoomo-osuuskunnan jäsenenä saat mahdollisuuden käyttää Tarjoomon brändiä ja logoa yrityksesi markkinoinnissa. Jäsenenä saat Ikäystävällinen yritys -koulutuksen suoritettuasi mahdollisuuden ottaa käyttöösi Tarjoomo-sertifikaatin. Jäsenenä pääset osaksi verkostoa ja voit vaikuttaa Tarjoomon kehitykseen. Osuuskunnan osuusmaksu on 70 euroa. Osuuspääoma maksetaan takaisin mikäli jäsen eroaa osuuskunnasta.

Täytä jäsenhakemus
Yritykset ikäystävällisiksi.

Yritykset ikäystävällisiksi-hanke 2021-2023

Hankkeen aikana järjestetään koulutuksia ja työpajoja, joiden avulla yritykset voivat kehittää palvelujaan ikäystävällisiksi sekä parantaa muutoskyvykkyyttään.

Lue lisää hankkeesta