Tarjoomon kanssa yhteistyössä

Tarjoomo tekee tiivistä yhteistyötä Pohjois-Savon hyvinvointialueen kanssa mahdollistaen asiakasohjaajille yksityisten palveluiden helpon löydettävyyden. Osuuskuntamme tarjoaa kanavan myös vastuullisuustyön toteuttamiseen. Jos yrityksesi tai osuuskuntasi on kiinnostunut kumppanuudesta Tarjoomon kanssa, niin ota yhteyttä. Ikäihmisten sujuva arki on meille sydämen asia!

Kiinnostuitko yhteistyöstä? Ota yhteyttä

Yhteistyökumppanit

Pohjois-Savon Osuuspankki Tarjoomon kumppaniksi vuosiksi 2024-2025

OP Pohjois-Savo ja Tarjoomo-osuuskunta toimivat yhteistyössä vuosina 2024-2025.

Kumppanuusyhteistyö tukee Tarjoomoa mm. palveluidensa näkyvyyden lisäämisessä. Vastaavasti OP Pohjois-Savo näkyy Tarjoomon lehdessä ja osallistuu syksyllä 2024 Tarjoomon järjestämille Seniorimessuille.

Seniorit ovat keskeinen asiakasryhmä niin Tarjoomolle kuin Osuuspankillekin. Voit tutustuta Osuuspankin ikäihmisille suunnattuihin palveluihin klikkaamalla OP:n palvelut senioreille linkkiä. Sivulta löydät vinkkejä pankkiasiointiin, asiakaspalvelun puhelinnumeron sekä tärkeää tietoa turvallisesta pankkiasioinnista tietokoneella ja puhelimella.


Hyvinvointialue hyödyntää Tarjoomoa asiakasohjauksessavon hyvinvointialue

Pohjois-Savon hyvinvointialueen ikäkeskuksen neuvonta tarjoaa matalan kynnyksen ohjausta ja neuvontaa kaikille pohjoissavolaisille ikäihmisille ja heidän läheisilleen. Neuvonnassa hyödynnetaän Tarjoomo-osuuskunnan sähköistä palveluhakua tilanteissa, joissa asiakas etsii itselleen yksityistä palveluntuottajaa, esimerkiksi siivous, ateria- tai asiointiapupalvelua. Asiakasohjaajat näkevät palveluhausta palveluntuottajien yhteystiedot ja palvelukuvaukset, jotka he voivat antaa asiakkaille. Hyvinvointialueen ja Tarjoomon yhteistyö käynnistyi 1.1.2023.


Tarjoomolle tukea LähiTapiola Savolta KPY:ltä

Tarjoomo oli syksyllä 2023 ehdokkaana LähiTapiolan Savon omistaja-asiakkaille järjestämässään vastuullisuusäänestyksessä. Tarjoomo sai äänestyksessä toiseksi eniten ääniä, minkä perusteella LähiTapiola myönsi Tarjoomolle tukea 12500 euroa.

Osuuskunta KPY myönsi Tarjoomolle yleishyödyllisiin tarkoituksiin osoitettua tukea 500 euroa.