Kuljetuspalvelut

Kuljetuspalvelut voivat olla joko henkilö- tai muuttokuljetuksia. Henkilökuljetukset suoritetaan aina siihen tarkoitukseen soveltuvalla ja tarpeenmukaisella taksi- tai bussikalustolla. Kuljettajat ovat koulutettuja ja heillä on edellytykset ja osaaminen palvella asiakkaita erityistarpeet huomioon ottaen. Muuttokuljetuksissa Tarjoomossa mukana olevat palveluntarjoajat ovat alansa ammattilaisia, luotettavia ja asiakkaan erityiset tarpeet huomioon ottavia muuttojen osaajia.

Tulosta listaus
 
Kotikäynnit
Kotitalousvähennys
Palvelusetelituottaja
Drop Down

Näytetään tulokset 1–8 / 10

Kuljetuspalvelut

Kuljetuspalveluiden tarkoitus on tukea ikäihmisten mahdollisuuksia asua kotona. Tavoite on mahdollistaa palveluita, jotka mahdollistavat omatoimisen selviytymisen päivittäisistä toimista sekä asumisen. Kuljetukset ovat tukena ikäihmisille, jotka eivät kykene itsenäisesti käyttämään esimerkiksi sairauden, vamman tai alentuneen toimintakyvyn vuoksi julkista liikennettä.

Kuljetuspalveluihin kuuluu henkilökuljetukset sekä muuttokuljetukset.

Henkilökuljetukset suoritetaan aina siihen tarkoitukseen soveltuvalla ja tarpeenmukaisella taksi- tai bussikalustolla. Kuljettajat ovat koulutettuja ja luotettavia, jotka avustavat juuri sinun tarpeidesi mukaisesti.

Muuttokuljetuksessa kuljettajat ovat luotettavia oman alan ammattilaisia ja he ottavat asiakkaan erityiset tarpeet huomioon muutoissa. Muuttokuljetuksissa kuljettajat ovat koulutettuja ja heillä on edellytykset ja osaaminen palvella asiakkaita erityistarpeet huomioon ottaen. Palvelukokonaisuudeksi voi valita juuri itselleen sopivan kokonaisuuden. Mahdollisuuksia löytyy muuttolaatikoiden kuljetuksesta ja kantamisesta tavaroiden paikoilleen asetteluun tai jopa pakkausmuuttoon. Muutto räätälöidään yksilöllisesti asiakkaalle sopivaksi.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset kuljetukset!

Kuljetuspalveluita tarjoavat palveluntarjoajat löydät paikkakunnilta: Kuopio, Siilinjärvi ja Lapinlahti.