Ateriat ja ruokaostokset

Ateriapalvelut pitävät sisällään niin kotona valmistettavat kuin kodin ulkopuolella toteutettavat ateriapalvelut sekä niiden kuljetuksen koteihin. Ateriapalveluihin kuuluvat myös pitopalvelut sekä lounasravintolapalvelut. Asiakkaat voivat tilata kaupoista elintarvikkeita, tuoreita tuotteita, valmisruokia ja muita päivittäistavaroita suoraan kotiinsa toimitettavaksi. Kaupassa käynnin voi tilata myös avustajalta.

Tulosta listaus
 
Kotikäynnit
Kotitalousvähennys
Palvelusetelituottaja
Drop Down

Näytetään tulokset 1–8 / 63

Ateriat ja ruokaostokset

Kotiin tilattavat ateriat ja ruokaostokset sekä päivittäistavarat mahdollistavat sen, ettei asiakkaan tarvitse itse vierailla ravintolassa, kaupassa tai muussa myymälässä.

Erilaiset ateriapalvelut ylläpitävät monipuolista ravitsemuksen saantia ja edistävät tällä tavalla parempaa toimintakykyä ja terveyden ylläpitoa. Ravitsemus on myös monien sairauksien hoidossa keskeisessä roolissa.

Ravitsemuksella on suuri merkitys ja tehtävä ikäihmisten toimintakyvyn, terveyden ja elämänlaadun tukemisessa. Ikääntyessä energian kulutus pienenenee, kun liikkuminen vähenee. Näin ollen myös syödyn ruoan määrä pienenee ja monipuolisen ravinnon merkitys korostuu.

Ateriapalveluissamme on valikoimaa jokaiseen tarpeeseen. Aterioiden valmistus kotona, aterian toimitus kotiin, lounasravintolat ja pitopalvelut tukevat kaikki omalta osaltaan kotona pärjäämistä ja toimintakyvyn ylläpitämistä.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset palveluntarjoajat ravitsemukseen!

Aterioita tarjoavat palveluntarjoajat löydät näiltä paikkakunnilta: Kuopio ja Lapinlahti.