Lääkäri Kuopio (1 kpl)

Alta löydät laakaripalvelua tarjoavat yritykset Kuopion alueelta.Lääkärin arvioi asiakkaan terveydentilaa ja laatii tarvittaessa hoitosuunnitelmia. Lääkäri voi myös määr...ätä asiakkaalle erilaisia tutkimuksia ja hoitotoimenpiteitä. Lääkäri voi tehdä myös kotikäyntejä, etenkin niissä tilanteissa kun potilaan lähteminen lääkärin vastaanotolle on hankalaa, mutta potilas ei tarvitse kuitenkaan sairaalahoitoa. Lääkäri voi myös etukäteen sovittaessa tavata asiakkaan verkkovälitteisesti. Asiakkaalle tulee ilmoittaa etukäteen selkeästi palvelun hinnan muodostuminen, sekä kertoa mahdollisten näytteenottojen hinnasto. Lääkärillä on Valviran hyväksymä pätevyys lääkärin ammatin harjoittamiseksi.

Tee uusi haku

Kuopio, 1    
 • Paikanvaraus

  Karttulan Lääkäripalvelut Oy

  Lääkärin kotikäyntipalvelut Kuopiossa

  ., 70100 .

  +358173831000

  www.karttulanlaakaripalvelut.fi/

  Lääkärin vastaanottopiste Karttulassa sekä kotikäyntipalvelut Kuopion alueella.

  Alk. 160,00 € / Kotikäynti 1h
  Lisätiedot

Näin tilaat palvelua laakari alueelta Kuopio

Vertaile Kuopion laakaripalveluita

Kokosimme ikäihmisten ​laakaripalvelut Kuopion alueelta yhteen, jotta löytäisit ne helposti.

Ota yhteys palveluntarjoajaan

Löydät palveluntarjoajan yhteystiedot palvelukortista. Voit ottaa yhteyttä myös yhteydenottolomakkeella. ​

Palveluntarjoaja vastaa yhteydenottopyyntöösi

Palveluntarjoaja vastaa yhteydenottoosi ja voitte sopia palvelun toimittamisen yksityiskohdista.

Lääkäri

Lääkärin velvollisuus on ylläpitää sekä edistää asiakkaan terveyttä, ehkäistä ja hoitaa sairauksia sekä lievittää kärsimyksiä. Lääkärit kunnioittavat potilaan itsemääräämisoikeutta ja tukevat potilasta osallistumaan hoitoansa koskeviin päätöksiin. Lääkäri on salassapitovelvollinen. Lääkärillä on Valviran hyväksymä pätevyys ammatin harjoittamiseksi.

Lääkäri tarvitsee hyviä sosiaalisia taitoja työssään, tunnistaakseen ja diagnosoidakseen asiakkaan vaivat hänen kertomansa perusteella sekä suunnitellakseen millainen hoito asiakkaalle sopii. Lääkäriksi valmistuessa voi tehdä yleislääkärin töitä tai erikoistua tiettyyn erikoisalaan.

Lääkärin tehtäviin kuuluu arvioida asiakkaan terveydentilaa ja laatia hoitosuunnitelma. Lisäksi tarvittaessa lääkäri määrää asiakkaalle erilaisia tutkimuksia tai hoitotoimenpiteitä. Lääkäreiden on mahdollista tehdä toimipistepalveluiden lisäksi kotikäyntejä mikäli asiakkaan tuleminen vastaanotolle on hankalaa, mutta asiakas ei tarvitse sairaalahoitoa. Kotiin tuodun palvelun lisäksi tarjolla voi olla verkkovälitteinen tapaaminen lääkärin kanssa.

Asiakkaalle tulee aina ilmoittaa selkeästi mistä palvelun hinta muodostuu sekä kertoa mahdollisten tutkimusten tai hoitotoimenpiteiden hinnasto.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset lääkäripalvelut!

Lääkäripalveluja tarjoavat palveluntarjoajat löydät paikkakunnalta: Kuopio.

Kuopiosta löytyy 1 kappaletta laakaripalvelua tarjoavaa yritystä, joiden taustat on tarkistettu Tarjoomon toimesta.
laakari Kuopio