Kotikuntoutus

Hyvähoito Kehäkukka
Alk. 57,04 € / käynti

Hinnoittelun lisätiedot ›

arkisin sopimuksen mukaan
Sijainti kartalla
Kotikäynnit

Kotikuntoutusta ikääntyneille toimintakyvyn tukemiseen

Tuottaako arkiaskareista selviytyminen ongelmia itsellesi tai läheisellesi? Kotona pärjäämisesi on toimintani ydinajatus. Haluan tuoda keinoja ja virikkeitä fyysisen ja henkisen toimintakykysi kohentamiseen ja ylläpitoon.

Lisätiedot palvelusta

Fyysisen toimintakyvyn tukeminen
Fyysisen toimintakyvyn tukeminen sisältää tarpeittesi mukaista harjoittelua kuten lihasvoima-, tasapaino- ja liikkuvuusharjoittelua. Kestävyysharjoittelu tukee jaksamistasi. Kysymykseen voi tulla myös yksilöllisen liikuntaohjelman laatiminen. Toiminta voi olla päivittäisten toimintojen harjoittelua, sopivien apuvälineiden löytämistä ja niiden käytön neuvontaa.

Muistisairaiden selviytymisen tukeminen
Muistisairaiden selviytymistä tuetaan monipuolisin harjoituksin tutussa kotiympäristössä, jossa harjoitellaan menetettyjä taitoja. Kognitiivisia taitoja tuetaan erilaisilla muistiharjoitteilla. Aivoja aktivoidaan virikkeillä esim. musiikin, liikkeen, muistelun, katselun ja lukemisen avulla.

Kokonaisvaltaisen kotona asumisen tukeminen
Kokonaisvaltaisessa kotona asumisen tukemisessa huomio kiinnittyy asumisesi turvallisuuteen, esteettisyyteen. Voimme miettiä yhdessä tarkoituksen mukaista sisustamista sekä esim. pihan ja parvekkeen hyväksikäyttöä ja niiden viihtyisyyttä. Yhdessä voimme etsiä kulttuurin mahdollisuuksia henkisen hyvinvoinnin tukemisessa. Lisäksi yrityksen kosmetologipalvelut ovat käytettävissä kotonasi.

Hyvähoito Kehäkukka

Tutustu palveluntarjoajaan

Palveluksessanne

Toimialueet

Palvelun luokittelu

Palveluntarjoajalta lisäksi