Päivätoiminta

AINA-kotipalvelut
Alk. 43,40 € / h
Ma-pe
Sijainti kartalla
Palvelusetelituottaja

Päivätoimintakoti Rauha tarjoaa kuntouttavaa päivätoimintaa ikääntyville kuopiolaisille, jotka tarvitsevat tukea kotona selviytymiseen ja seuraa yksinäisiin päiviin.  Päivätoiminnan tarkoitus on tukea kotona asumista, edistää sosiaalista kanssakäymistä, sekä tukea omaishoitajien jaksamista mahdollistamalla omaishoitajan lakisääteisen vapaan.

Päivätoimintakoti Rauha (ikäihmisten toimintakeskus) toimii Rauhalahden kartanossa ja palvelee kotona asuvia ikääntyviä kuopiolaisia, jotka tarvitsevat tukea kotona selviytymiseen ja seuraa yksinäisiin päiviin.  Rauhalahden kartanosta lisää www.rauhalahdenkartano.fi

Rauhalahden kartanolla tavataan muita ihmisiä ja päiväohjelma rakennetaan ryhmän toiveiden ja jaksamisen mukaisesti. Ryhmät pyritään kokoamaan siten, että kaikille löytyy seuraa ja mielekästä tekemistä. Päivän aikana luetaan lehtiä ja keskustellaan ajankohtaisista asioista, harrastetaan kevyttä liikuntaa, ulkoillaan, hoidetaan eläimiä, pelataan pelejä, harjoitetaan kädentaitoja ja muistellaan menneitä. Lepohetki on mahdollinen sitä tarvitseville.

Päivätoimintakoti Rauha on avoinna arkisin klo 8.30-15.30. Päivän aikana tarjoillaan aamiainen, lounas ja päiväkahvit.

Tervetuloa viihtymään iloiseen seuraamme!

Olemme myös Kuopion kaupungin palvelusetelituottaja  

Lisätiedot palvelusta

Palvelu tulossa!

Tutustu palveluntarjoajaan

Palveluksessanne

Toimialueet

Lisätietoa palvelusetelistä

Tämä palvelu kuuluu palvelusetelijärjestelmän piiriin. Lisätietoa löydät tästä linkistä.

Palveluntarjoajalta lisäksi