Ratkaisukeskeinen lyhytpsykoterapia etänä/Kuopiossa

Psykoterapiapalvelu Mielenpaja
90,00 € / 45min

Hinnoittelun lisätiedot ›

ma-pe 8-16
Sijainti kartalla

Matalalla kynnyksellä apua ammattilaiselta mielenhyvinvointiin. Ajan varaaminen onnistuu ilman lähetettä. Etänä suoraan kotiisi. 

Lisätiedot palvelusta

Psykoterapia käynneillä keskustellaan aiheesta, jonka sinä koet tärkeäksi. Voimavarojen löytyminen ja lisääntyminen tapahtuu yksilöllisesti, jossa minä ratkaisukeskeisellä ja voimavarasuuntautuneella työotteella olen avuksi.

Yleisimmät aiheet, joita käynneillä käsitellään ovat: arkea haittaavat tekijät, sairauteen sopeutuminen, mielialan mataluus, ahdistus, unettomuus, pelot ja yksinäisyys. Asiat kotona, terveyden kanssa tai ihmissuhteissa tuntuvat kuormittavilta. Tulevaisuus mietityttää tai tuntuu epävarmalta. Olen psykoterapeuttina puolueeton ja arkielämästäsi ulkopuolinen henkilö. Muutama tapaaminen voi viedä sinua elämässäsi eteenpäin.

Marjo Hirvonen on ratkaisukeskeinen psykoterapeutti ja hänellä on 20-vuoden terveydenhuollon työkokemus. Perusterveydenhuollosta perushoitajana, erikoissairaanhoidosta sairaanhoitajana ja yksityisellä sektorilla psykoterapeuttina.

Tutustu palveluntarjoajaan

Palveluksessanne

Toimialueet

Palvelun luokittelu

Palveluntarjoajalta lisäksi