Rebekan Hoitokoti

Rebekan Hoitokoti Oy
0,00 € / kk
24/7
Sijainti kartalla

18-paikkainen Rebekan Hoitokoti tarjoaa tehostettua palveluasumista vanhuksille ja muistisairaille. Hoitokoti sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Koirakoskella Sonkajärven kunnassa, Pohjois-Savossa.

Lisätiedot palvelusta

Turvallista vapautta

Rebekan Hoitokodin ympäristö on ihanteellinen ulkoiluun ja retkeilyyn. Kävelyetäisyydellä hoitokodista virtaa Nurmijoki, jonka rannalla olevalta laiturilta pyörätuoliasiakkaatkin pääsevät kalastamaan.

Asukkaiden käytössä on aidattu piha-alue ja kota, jossa kuumenevat niin makkarat kuin pannukahvitkin. Pihalla on pieni kasvihuone viriketoimintaa varten ja puutarhassa viinimarjapensaita. Hoitokodilla vierailevat lemmikkieläimet tuovat monenlaista iloa asukkaille.

Kodinomaista asumista ja herkullista lähiruokaa

Hoitokodin viriketoiminta on monipuolista. Päivittäinen ulkoilu sekä lukuisat laulu- ja viriketuokiot ovat meille tärkeitä. Teemme myös mukavia retkiä lähiseudulle. Hoitokodilla esiintyy vierailevia laulu-, soitin- ja tanssiryhmiä. Asukkaat osallistuvat arkiaskareisiin toimintakykynsä mukaan. Omassa keittiössä on mahdollisuus osallistua leivontaan ja ruuanlaittoon keittäjän apuna.

Me välitämme asiakkaistamme

Hoitokodilla työskentelee ammattitaitoinen, motivoitunut ja ystävällinen henkilökunta, jonka lomien sijaisina toimii myös sosiaali- ja terveysalan opiskelijoita. Panostamme henkilöstön jatkuvaan koulutukseen. Käytössämme on muistisairauksien TunteVa-hoitaja –malli. Saattohoito mahdollistaa asiakkaan asumisen hoitokodissamme elämänkaarensa loppuun asti.

Tervetuloa tutustumaan hoitokotiimme ja ota rohkeasti yhteyttä!

Tutustu palveluntarjoajaan

Palveluksessanne

Toimialueet

Palveluntarjoajalta lisäksi