Seuraa ja apua vanhuksen arkeen

Seurana Oy
39,00 € / tunti

Hinnoittelun lisätiedot ›

ma-su 8-21
Sijainti kartalla
Kotikäynnit Kotitalousvähennys

Luotettavaa ja säännöllistä seuraa vanhukselle kotiin tai hoivakotiin. Seuralainen on aina sama eläkeikäinen ystävä, jonka kanssa toiveiden mukaan kahvitellaan, ulkoillaan, asioidaan, leivotaan tai vaikka lueskellaan lehtiä, mitä ikinä vanhus itse toivookaan.

Lisätiedot palvelusta

Suomen ensimmäinen vanhusseurapalvelu.
Luotettavaa ja säännöllistä seuraa vanhukselle kotiin tai hoivakotiin. Seuralainen on aina sama eläkeikäinen ystävä, jonka kanssa toiveiden mukaan kahvitellaan, ulkoillaan, asioidaan, leivotaan tai vaikka lueskellaan lehtiä, mitä ikinä vanhus itse toivookaan. Palvelun tilaaja on yleensä vanhuksen läheinen, jolloin lähetämme jokaisen vierailun jälkeen vanhuksen kuulumiset myös omaiselle viestillä. Toimimme kaikkialla Suomessa. Palvelumme on kotitalousvähennyskelpoinen, tuntihinta 15,60e sisältäen kotitalousvähennyksen -60%. Sotaveteraanit ovat oikeutettuja palveluumme veloituksetta.

Tutustu palveluntarjoajaan

Palveluksessanne

Toimialueet

Kotitalousvähennyskelpoinen palvelu

Tämä palvelu on kotitalousvähennyskelpoinen. Voit laskea kotitalousvahennyksen Verottajan sivuilta löytyvällä laskurilla. Pääset laskuriin tästä linkistä.

Palvelun luokittelu