Terveysmittaukset

Tepi Terveyspalvelut Oy
62,00 € / Terveyspiste tapahtumaasi

Hinnoittelun lisätiedot ›

ma-su 8-21
Sijainti kartalla

Tilaa terveyspiste tapahtumaasi, kylätalolle, tai muuhun yhteisöönne. Terveyspisteellä voit mittauttaa helposti ja nopeasti keskeisimmät terveysarvot, jotka osaltaan kertovat mahdollisista riskeistäsi sairastua esimerkiksi korkean kolesterolin tai verenpaineen aiheuttamiin sairauksiin.

Lisätiedot palvelusta

Mittausten yhteydessä saat terveydenhuollon ammattilaisen antamaa terveysneuvontaa ja ohjausta liittyen mittausten tuloksiin.

Parhaimmillaan terveyspisteeltä asiakkaan saama informaatio estää piilevänä sairastettavan sairauden komplisoitumisen ja asiakas saadaan tarpeellisten hoitojen pariin riittävän varhain ilman vakavampia seuraamuksia. Mahdollisesti pelkkä ohjaus ja neuvonta riittävät.

Tällä saavutetaan merkittävä hyöty ihmisen elämänlaadun ja myöhemmän kotona selviämisen suhteen. Mahdolliset vaativat hoidot erikoissairaanhoidossa voidaan jopa välttää.

Vieritestauksen keinoin näitä asioita voidaan selvittää nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Mitattavilla arvoilla voidaan määrittää riskiä sairastua esimerkiksi valtimotauteihin tai tyypin 2 diabetekseen. Omasta terveydestä huolehtimiseen kuuluu tietää miten keho voi. Tällä tavalla voi välttyä sairastumasta tai jo olemassa olevan sairauden kanssa pärjätä paremmin.

Kokonaiskolesteroli
Hdl niin kutsuttu “hyvä” kolesteroli
Ldl niin kutsuttu “huono” kolesteroli
Triglyseridipitoisuus
Verensokeri
PEF
Syke
Verenpaine
Hemoglobiini
Kehonkoostumusmittaus (5 mitattavaa suuretta)
BMI, eli painoindeksi

Tutustu palveluntarjoajaan

Palveluksessanne

Toimialueet

Palveluntarjoajalta lisäksi