Tietokoneapu ja älylaitteiden tuki

Tietotekniikan kanssa voi tulla vastaan monenlaisia haasteita ja ongelmia vaikkapa asetusten, päivitysten tai internetin kanssa. Laitteet itsessään voivat vaatia myös huoltamista tai uusimista. Apua tietokoneiden ja muiden älylaitteiden kanssa löydät Tarjoomosta, jonka palvelutarjoajat auttavat tietotekniikkaongelmissa luotettavasti ja tietoturvallisesti.Etkö löytänyt etsimääsi?
Tulosta listaus
Iisalmi, 5    
Joroinen, 3    
Kaavi, 3    
Keitele, 3    
Kiuruvesi, 4    
Kuopio, 8    
Lapinlahti, 4    
Leppävirta, 3    
Pielavesi, 5    
Rautalampi, 3    
Rautavaara, 3    
Siilinjärvi, 7    
Sonkajärvi, 4    
Suonenjoki, 3    
Tervo, 3    
Tuusniemi, 3    
Varkaus, 3    
Vesanto, 3    
Vieremä, 4    
 
Kotikäynnit
Kotitalousvähennys
Palvelusetelituottaja
Drop Down

Näytetään tulokset 1–8 / 9

Tietokoneapu ja älylaitteiden tuki

Tietotekniikka ja älylaitteet ovat yleistyneet vuosien varrella ja erilaiset palvelut ovatkin siirtyneet sähköiseen muotoon. Digitalisaation keskellä eri käyttäjäryhmät saattavat kuitenkin jäädä helposti huomioimatta ja digiaikaan siirtyminen luo haasteita, kun laitteiden hankintaan ja käyttöön ei opasteta tarpeeksi hyvin. Tämä koskettaa varsinkin ikäihmisten ryhmää.

Tietotekniikkaa ja älylaitteita hankkiessa on tärkeää huomioida myös tuotteiden helppokäyttöisyys. Käyttäjinä ikäihmiset toivovat tuotteilta ensisijaisena helppokäyttöisyyttä, riittävän kokoisia näppäimiä sekä tekstiä. Lisäksi laitteiden tulisi olla kestäviä ja käyttöohjeiden selkeät.

Tietotekniikan ja älylaitteiden kanssa voi tulla vastaan monenlaisia haasteita esimerkiksi erilaisten asetusten ja päivitysten kanssa. Laitteet voivat myös tarvita huoltamista tai uusimista. Tällöin apunasi on tietokoneiden ja älylaitteiden tuki, joka ohjaa ja opastaa ongelmatilanteissa.

Palveluntarjoajat auttavat asiakasta ongelma- tai opastustilanteissa tietoturvallisesti ja luotettavasti.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset palvelut tietokoneiden ja älylaitteiden tukeen!

Tietokoneapua ja älylaitteiden tukea tarjoavat palveluntarjoajat löydät paikkakunnalta: Siilinjärvi.