Naprapatia

Naprapatia ovat tuki- ja liikuntaelinten sairauksien ja toimintahäiriöiden diagnosointiin, ehkäisyyn ja hoitoon toteutettavaa manipulaatiohoitoa. Naprapaatti on virallisesti rekisteröity ammatinharjoittaja, jolla on lupa naprapaatti-nimikkeen käyttöön.Etkö löytänyt etsimääsi?
Tulosta listaus
 

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Naprapatia

Naprapaatti on manuaalisen lääketieteen asiantuntija. Monipuolisilla hoitomenetelmillä ja hoidolla naprapaatti pyrkii palauttamaan ja lisäämään asiakkaan toimintakykyä sekä ennaltaehkäisemään tuki- ja liikuntaelimistön toimintahäiriöitä ja sairauksia.

Naprapaatilla on taito tutkia ja hoitaa toiminnallisia tuki- ja liikuntaelinten ongelmia, kuten esimerkiksi selkäkipua, erilaisia niveloireita, lihasvammoja sekä niska- ja hartiaseudun ongelmia. Lisäksi naprapatiassa voidaan hoitaa rasitusperäisiä ongelmia ja myös päänsärky sekä huimausoireet kuuluvat naprapaatin hoitamiin ongelmiin.

Naprapatian hoitomenetelmät pohjautuu hoitosuosituksiin. Naprapatiassa käytetään passiivia ja aktiivisia hoitomuotoja, näitä ovat esimerkiksi ergonominen neuvonta, nivelten manipulaatio ja mobilisaatio, pehmytkudoskäsittely ( hieronta, venyttelyt) sekä lääkinnällinen harjoitusterapia. Hoitojen apuna voidaan käyttää myös erilaisia fysikaalisia hoitomenetelmiä, kuten lämpö- ja kylmähoitoa sekä sähköhoitoa. Naprapatiassa käytetään hoidon tukena lisäksi erilaisia teippauksia.

Hoidon tarkoituksena on normalisoida ja palauttaa nivelten liikkuvuutta sekä pehmytkudosten toimintaa nivelissä, joissa liikkuvuus on jostain syystä häiriintynyt, Jos vaivan syyn selvittäminen ei jostain syystä ole mahdollista, on hoito tällöin oireenmukaista, eli kivun lievitystä ja toimintakyvyn parantamista.

Ennen mahdollisten hoitojen aloittamista naprapaatti tekee haastattelun ja tutkimuksen. Näin selvitetään mahdolliset syyt ongelmiin ja oireisiin. Naprapaatti laatii yhdessä asiakkaan kanssa yksilöllisen ohjelman kuntoutumiselle ja hoidon tavoitteet. Naprapaatti> seuraa hoidon edistymistä ja ohjelma tarkistetaan tarpeen mukaisesti. Harjoitteet tehdään naprapaatin kanssa tai toimintakyvystä riippuen harjoitteita voi tehdä myös itsenäisesti kotona.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset naprapatiapalvelut!

Naprapatiapalveluja tarjoavat palveluntarjoajat löydät paikkakunnalta: Kuopio.