Ompelu ja vaatteiden korjaus

Ikääntyessä voi terveyden ja toimintakyvyn heikkenemisen myötä tulla tarve löytää käyttöön sopivampia ja helpommin puettavia, mutta kuitenkin tyylikkäitä vaatteita. Joskus voi olla myös tarpeen tehdä omiin vaatteisiin muutoksia tai korjauksia. Tarjoomon kautta löytyvät näihin tarpeisiin oikeat palveluntarjoajat.Etkö löytänyt etsimääsi?
Tulosta listaus
Iisalmi, 1    
Joroinen, 1    
Kaavi, 1    
Keitele, 1    
Kiuruvesi, 2    
Kuopio, 4    
Lapinlahti, 1    
Leppävirta, 1    
Pielavesi, 1    
Rautalampi, 1    
Rautavaara, 1    
Siilinjärvi, 2    
Sonkajärvi, 1    
Suonenjoki, 1    
Tervo, 1    
Tuusniemi, 1    
Varkaus, 2    
Vesanto, 1    
Vieremä, 1    
 
Kotikäynnit
Kotitalousvähennys
Palvelusetelituottaja
Drop Down

Näytetään kaikki 6 tulosta

Ompelu ja vaatteiden korjaus

Lempivaatteiden rikkoutuminen ja kuluminen on aina harmittava asia, mutta ompelu ja vaatteiden korjaus tuovat vaatteille lisää käyttöikää. Vaatteiden lisäksi korjausta ja kunnossapitoa saattavat tarvita myös muut kodin tekstiilit, kuten sisustustekstiilit tai saatat kaivata uusia verhoiluja. Tämän lisäksi ompelimot tarjoavat mittatilaustöitä, asujen uudistamista sekä vaatteiden nimikointia.

Asiakkaalle tarjotaan aina yksilöllistä palvelua. Kotikäyntejä voidaan tehdä palveluntarjoajasta riippuen sopimuksen mukaan. Mikäli mielessäsi on kokonaan uudet vaatteet, niin asiakkaan kanssa kotikäynnillä sovitaan vaatteen malli, valitaan mieleinen kuosi ja otetaan mitat vaatteita varten. Mittatilaustyönä saat juuri sellaiset vaatteet kuin haluat. Tyylikkyyden lisäksi vaatteisiin pystytään yhdistämään helppous pukea ja otetaan huomioon ergonomia sekä asiakkaan liikkuminen. Nivelten liikkuvuuden heikentyessä on erityisen tärkeää ottaa huomioon helppous vaatetuksessa, mutta silti vaatteet voivat olla myös tyylikkäitä.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset ompelu ja vaatteiden korjauspalvelut.

Ompelu ja vaatteiden korjauspalveluja tarjoavat palveluntarjoajat löydät paikkakunnilta: Kuopio ja Siilinjärvi.