Vaatteet ja tekstiilit

Palveluntarjoajat valmistavat laadukkaita, mukavia ja helposti puettavia vaatteita. Vaatteita ja muita tekstiilejä voidaan myös korjata ja tuunata asiakkaan toiveiden mukaan. Lisäksi palveluista löytyvät räsymattojen kanttaukset sekä sisustustekstiilit ja verhoilut.

Tulosta listaus
 

Näytetään kaikki 3 tulosta

Vaatteet ja tekstiilit

Mittatilaustyönä saat juuri sellaiset vaatteet kuin haluat. Tyylikkyyden lisäksi vaatteisiin pystytään yhdistämään helppous pukea ja otetaan huomioon ergonomia sekä asiakkaan liikkuminen. Nivelten liikkuvuuden heikentyessä on erityisen tärkeää ottaa huomioon helppous vaatetuksessa, mutta silti vaatteet voivat olla myös tyylikkäitä.

Asiakkaalle tarjotaan aina yksilöllistä palvelua. Kotikäyntejä voidaan tehdä palveluntarjoajasta riippuen sopimuksen mukaan. Mikäli mielessäsi on kokonaan uudet vaatteet, niin asiakkaan kanssa kotikäynnillä sovitaan vaatteen malli, valitaan mieleinen kuosi ja otetaan mitat vaatteita varten. Myymälästä löytyy myös valmiita vaatteita. Mallistoon kuuluu mm. pitkä- ja lyhythihaiset paidat, tunikat, housut, mekot, shortsit, yöasut, haalarit, jakut, ponchot ja myssyt.

Palveluista löytyy myös erilaisia tekstiilejä sairaala-, asumispalvelu- ja kotihoidon tarpeisiin. Tuotevalikoimiin kuuluu mm. turvatuotteet, nosto- ja siirtovälineet, asut, liina- ja vuodevaatteet sekä erilaiset suojaimet, lämpöpussit, hygieniahaalarit, lonkkahousut sekä helposti puettavat oloasut ja pyjamat.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset vaatetuksen ja tekstiilien ammattilaiset!

Vaatetuksen ja tekstiilien palveluja tarjoavat palveluntarjoajat löydät paikkakunnalta: Kuopio.