Kiuruveden Fysi-Askel Oy

Kiuruveden Fysi-Askel Oy
https://tarjoomo.fi/wp-content/uploads/2022/01/placeholder_tarjoomo.jpg
Kiurukatu 3, 74700 Kiuruvesi
2525510-6

”Yhdessä askeleet arvokkaaseen arkeen”

Tervetuloa Kiuruveden Fysi-Askel Oy:n laadukkaaseen, ammattitaitoiseen ja monipuoliseen fysioterapiaan ja hierontahoitoihin sekä kuntosaliohjaukseen. Tulemme tekemään kuntoutusta ja hierontahoitoja myös kotiin. Meillä on sopimus kelan kanssa vaativasta lääkinnällisestä kuntoutuksesta. www.kela.fi.

Henkilökunnan kokemus, ammattitaito ja jatkuva koulutus takaavat terapian korkean laadun!

Paljon kiitosta saaneet, ajanmukaiset hoitotilamme sijaitsevat aivan Kiuruveden keskustassa katutasossa. Teemme myös kotikäyntejä.

”Meille jokainen asiakas on ainutlaatuinen ja tärkeä.”

Hyvinkoulutettujen ja kokeneiden ammattilaisten avulla voimme tarjota laajat ja monipuoliset terapiapalvelut.
Fysioterapia, painokevennetty harjoittelu, MDT-menetelmä, ryhmäliikunta ja kuntosali ohjaukset (personal training) ovat vain osa kokonaisuutta. Meillä on tämän lisäksi tarjota palveluita erikseen kohdistaen lapsille, aikuisille, senioireille, urheilijoille ja lääkinnällisen kuntoutuksen alueella. Tutustu palvelut-valikossa oleviin terapioihimme tarkemmin.

Fysioterapiaan voi tulla lääkärin lähetteellä, jolloin on mahdollisuus Kelan myöntämään korvaukseen. Meillä on käytössä suorakorvausmenetelmä, jolloin asiakas maksaa vain omavastuun. Hoitoihimme voi tulla myös ilman lääkärin lähetettä.

Teemme kotikäyntejä kuntoutujan arkiympäristöön esim. palvelukotiin, kotiympäristöön, päiväkotiin ja kouluun, . Yhteistyö omaisten ja muun lähiverkon kanssa on tärkeä osa kuntoutusprosessia.

Kiuruveden Fysi-Askel Oy

Tarjoamamme palvelut