Kotipalvelu Verenpisara Oy

Kotipalvelu Verenpisara Oy
https://tarjoomo.fi/wp-content/uploads/2022/01/placeholder_tarjoomo.jpg IKÄYSTÄVÄLLINEN YRITYS
Vattuvuorenkatu 1 A 3, 78200 Varkaus
1472636-3
Kotipalvelu Verenpisara Oy on aidosti paikallinen yli 25 vuotta toiminut yritys. Toiminta-ajatuksenamme on tarjota kiireetöntä, ystävällistä, paikallista ja korkean laadun kotihoivaa, kotipalvelua ja siivouspalvelua eri ikäisille asiakkaille, niin että he voivat asua omissa kodeissaan turvallisesti ja hyvin sekä viettää jokaiselle ominaista täyttä elämää. Asiakkaidemme tarpeet ovat ydinlähtökohta kaikessa mitä teemme. Tarjoamme palveluja pitkäaikaisesta, mahdollisesti päivittäisestä tarpeesta tilapäiseen tarpeeseen, kunkin asiakkaan yksilöllisen tilanteen ja tarpeen mukaan Varkaudessa, Leppävirralla ja Joroisissa. Tarvitsetko apua arjen pyöritykseen? Etsitkö siivousapua, kotihoito- asiointi- tai kotipalveluja itsellesi tai läheisellesi? Tarvitseeko läheisesi apua kotona selviytymisessä tai saattamisapua erilaisiin lääkäriin tai kodin ulkopuolisiin harrastuksiin?
Voimme helpottaa arkeasi! Apu on lähelläsi! Meiltä saat laadukkaat, luotettavat juuri sinun tai läheisesi tarpeisiin sopivat ja joustavat palvelut joko jatkuvaan tai lyhyeen tarpeeseen kiireettömästi. Ole yhteydessä! Räätälöidään teille sopivin vaihtoehto. Tuomme avun sinne missä sitä tarvitaan!
 
Jos tarvitset apua kotisiivouksessa, kotipalveluissa tai kotihoidossa Varkauden, Leppävirran tai Joroisten alueella, soita meille 050 581 2031.050 581 2031.

Tarjoamamme palvelut

Palvelulupauksemme

Asiakaslupauksemme: Monipuolista tukea arjen askareisiin ja elämäniloa kotiin - toimintamme tärkein lähtökohta syntyy asiakkaan tarpeiden huomioimisesta, läsnäolosta ja arjen pienistä teoista! Luotettavat palvelumme tuovat elämänhallintaa, siisteyttä, henkistä hyvinvointia, kuntoutusta, ravitsemusta ja turvallisuutta erilaisiin elämäntilanteisiin! Tuttu hoitaja helpottaa arjen sujuvuutta ja pystyt asumaan omassa kodissasi pidempään!