KotiSenior Oy

KotiSenior Oy
https://tarjoomo.fi/wp-content/uploads/2022/01/placeholder_tarjoomo.jpg
Kauppakatu 9, 70100 Kuopio
3140191-5

YKSILÖLLISTÄ AIKAA JA LAATUA

KotiSenior Oy on Kuopiossa toimiva yksityinen aktivoivaa kotipalvelua tarjoava yritys. Toimimme tiiviissä yhteistyössä ikääntyvien kuntoutukseen erikoistuneen FysioSenior Oy:n kanssa. Tarjoamme mahdollisuuden monipuolisiin kotihoito- ja virike sekä avustuspalveluihin.

Työmme on auttaa ja tukea sinua sekä läheistäsi arjessa, jotta kotona asuminen olisi mahdollisimman turvallista ja mielekästä. Olemme luotettava kumppani elämäsi eri vaiheissa. Tarvitsetpa sitten säännöllistä kotihoitoa, lääkehoitoa, hygieniasta huolehtimista, ruokailun seurantaa, seuranpitoa tai ulkoilua -olemme käytettävissäsi. Jokainen asiakas saa nimetyn hoitotiimin, jolloin tiedät aina luottohoitajasi, jotka sinun luoksesi tulee sovituista aikatauluista kiinni pitäen.

Tarjoamme yksilöllistä aikaa ja laatua. Kiireettömästi toimiessamme saat aktivoivaa ja toimintakykyäsi tukevaa palvelua, joka tukee myös fyysistä, että henkistä hyvinvointiasi. Koulutetut ja kokeneet hoitotyön ammattilaiset ottavat huomioon asiakkaan toiveet palveluista ja tukevat asiakkaan osallistamista päivittäisiin toimintoihin. Onpa kyse sitten haaveesta letittää pullaa, tehdä pientä nikkarointia, päästä konserttiin tai museoon. Mikään ei ole mahdotonta ikääntyessäkään, kun unelmille annetaan siivet.

Tarjoamamme palvelut