KotiSenior Oy

KotiSenior Oy
https://tarjoomo.fi/wp-content/uploads/2022/01/placeholder_tarjoomo.jpg
3140191-5
Satamakatu 32, 70100 Kuopio

YKSILÖLLISTÄ AIKAA JA LAATUA

KotiSenior Oy on Kuopiossa toimiva yksityinen aktivoivaa kotipalvelua tarjoava yritys. Toimimme tiiviissä yhteistyössä ikääntyvien kuntoutukseen erikoistuneen FysioSenior Oy:n kanssa. Tarjoamme mahdollisuuden monipuolisiin kotihoito- ja fysioterapiapalveluihin.

Työmme on auttaa ja tukea sinua arjessasi, jotta kotona asuminen olisi mahdollisimman turvallista ja mielekästä. Olemme luotettava kumppani elämäsi eri vaiheissa. Tarvitsetpa sitten säännöllistä kotisiivousta tai laajempaa huolenpitoa, olemme käytettävissäsi. Jokainen asiakas saa nimetyn omahoitajan, jolloin tiedät aina luottohoitajasi, joka sinun luoksesi tulee sovituista aikatauluista kiinni pitäen.

Tarjoamme yksilöllistä aikaa ja laatua. Kiireettömästi toimiessamme saat aktivoivaa ja toimintakykyäsi tukevaa palvelua, joka tukee myös fyysistä, että henkistä hyvinvointiasi. Koulutetut ja kokeneet hoitotyön ammattilaiset ottavat huomioon asiakkaan toiveet palveluista ja tukevat asiakkaan osallistamista päivittäisiin toimintoihin. Onpa kyse sitten haaveesta letittää pullaa, tehdä pientä nikkarointia, päästä kokeilemaan entistä tärkeää harrastusta tai nauttia metsäretkestä marjametsässä luotettavan ja turvallisen hoitajan kanssa. Mikään ei ole mahdotonta ikääntyessäkään, kun unelmille annetaan siivet.

Tarjoamamme palvelut

Palveluksessanne

Paula Luukkonen, lähihoitaja
Paula Luukkonen, lähihoitaja
+358 44 224 0111
paula.luukkonen@kotisenior.fi
Jenna Räsänen, lähihoitaja
Jenna Räsänen, lähihoitaja
+358 44 224 0114
jenna.rasanen@kotisenior.fi