Virmaset Oy

Virmaset Oy
https://tarjoomo.fi/wp-content/uploads/2022/01/placeholder_tarjoomo.jpg
Teollisuustie, 74700 Kiuruvesi
3328778-1

Yrityksemme toiminta-ajatuksena on tarjota apua elämään niin arkisissa asioissa kuin ennaltaehkäisyssä sekä varautumisessa kokonaisvaltaisesti.

Kotitalkkaripalvelut on tarkoituksena helpottaa yksityisten ihmisten arkea ja tuoda sitä kautta laatua elämään, kun kaikkea ei tarvitse tehdä itse. Kotitalkkari ajaa nurmikot, siistii pensasaidat, puhdistaa räystäskourut, talvella tekee lumitöitä, hiekoittaa pihamaita sekä paljon muuta. Huoneistoremontit onnistuvat myös sekä pienet korjaustyöt sekä asunnon muutostyöt.

Voinnin tarkistuskäynnit on suunnattu yksin asuville ikäihmisille. Palvelun voi tilata kauempana asuva läheinen tai tuttava jos huoli imenee. Käymme paikan päällä tarkistamassa onko kaikki hyvin. 

Ateriapalvelut on suunnattu kaikille jotka haluavat helpotusta arkeen valmiin aterian muodossa. Ateriat toimitetaan kotiin tai työpaikalle lämpimänä arkipäivisin. Viikonlopuille on mahdollisuus saada ateriat kylminä perjantaisin. Lisäksi tilauksesta on mahdollista saada leivonnaisia ja ruokapalvelua. Joka viikko tarjolla on myös perinteistä mykyrokkaa.

Kysy rohkeasti lisää, niin suunnitellaan kokonaisuus yhdessä.

Elämän Apu

Tarjoamamme palvelut