Pitopalvelu Siilinjärvi (1 kpl)

Alta löydät pitopalvelupalvelua tarjoavat yritykset Siilinjärven alueelta.Vertaile pitopalveluita. Avaamalla palvelukortin saat lisätietoa palveluntarjoajasta. Sopivan pitopalv...elun löydettyäsi varaa aika ottamalla yhteyttä suoraan pitopalveluntarjoajaan puhelimitse tai lähettämällä yhteydenottopyyntö "tee tilaus" -painikkeen kautta. Yhteydenottopyyntö ei ole virallinen ajanvaraus eikä sido sinua mihinkään.

Tee uusi haku

Kuopio, 6    
Siilinjärvi, 1    
 • HT food oy

  Kotiruokalounas toimitettuna/ kakut ja leivonnaiset

  Harjamäentie 1 , 71800 Siilinjärvi

  +358449969866

  Tarjoamme maistuvaa kotiruokalounasta kotiin toimitettuna. Ateriat räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaisesti erityisruokavaliot ja toiveet huomioiden. Lounas sisältää lämpimän lounaan tai keiton, salaatin, leipäviipaleen ja pienen…

  Alk. 9,50 € / Kerta
  Lisätiedot

Näin tilaat palvelua pitopalvelu alueelta Siilinjärvi

Vertaile Siilinjärven pitopalvelupalveluita

Kokosimme ikäihmisten ​pitopalvelupalvelut Siilinjärven alueelta yhteen, jotta löytäisit ne helposti.

Ota yhteys palveluntarjoajaan

Löydät palveluntarjoajan yhteystiedot palvelukortista. Voit ottaa yhteyttä myös yhteydenottolomakkeella. ​

Palveluntarjoaja vastaa yhteydenottopyyntöösi

Palveluntarjoaja vastaa yhteydenottoosi ja voitte sopia palvelun toimittamisen yksityiskohdista.

Pitopalvelu

Pitopalvelut tarjoavat palveluitaan niin arkeen kuin juhlaankin, iloissa tai suruissa. Palvelun sisältö on muokattavissa omiin tarpeisiin. Tarjoilun lisäksi palvelu voi sisältää esimerkiksi tilat, tarjoiluhenkilökunnan sekä astiat ja tarvikkeet. Palveluntarjoajamme ilmoittavat selkeästi asiakkaalle mitä palvelu pitää sisällään ja millä perustein hinta muodostuu.

Pitopalvelu on tärkeä apua erilaisissa tilaisuuksissa, varsinkin jos oma toimintakyky on laskenut tai haluaa keskittyä itse nauttimaan vain juhlista, jolloin osaava henkilökunta hoitaa muun. Pitopalvelu tarjoaa maukkaat ruoat ja herkullisia leivonnaisia ja kakkuja kotiin tai juhliin.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset pitopalvelut!

Pitopalvelut löydät paikkakunnalta: Kuopio.

Siilinjärveltä löytyy 1 kappaletta pitopalvelupalvelua tarjoavaa yritystä, joiden taustat on tarkistettu Tarjoomon toimesta.
pitopalvelu Siilinjärvi