Näin saat tietosi Tarjoomoon​

Alla olevasta kaaviosta näet vaiheet palveluiden julkaisemiseksi Tarjoomossa. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä tukipalveluumme info@tarjoomo.fi. Voit myös soittaa numeroon 050 533 48 30. Mikäli emme ehdi vastaamaan, soitamme sinulle takaisin.

1. Rekisteröidy Tarjoomoon ja luo tunnukset

Tarjoomossa ilmoittaminen edellyttää rekisteröitymistä. Rekisteröityessään palveluntarjoaja saa tunnukset Tarjoomoon ja pääsee lisäämään palveluitaan palveluhakuun. Rekisteröitymislomake löytyy tämän sivun alalaidasta.

2. Lisää yritys- ja palvelutiedot

Palveluntarjoaja lisää yritystään ja palveluitaan koskevat tiedot itse. Näin varmistetaan, että tiedot ovat oikein ja ajan tasalla. Palveluntarjoaja voi päivittää tiedot niiden muuttuessa.

Yrityksen tiedot lisätään yrityskorttiin, palveluita koskevat tiedot palvelukorttiin. Palvelukortteja voi luoda yhden tai useampia. 

3. Hyväksy palvelusopimus ja hae jäsenyyttä

Palveluhaussa ilmoittamien edellyttää palvelusopimusta. Kun palvelusopimus on hyväksytty ja yritys- ja palvelutiedot lisätty, palveluntarjoaja lähettää palvelukortin julkaisujonoon klikkaamalla lähetä tarkastettavaksi -painiketta. ​

Tarjoomo on jäsentensä omistama osuuskunta. Liittymällä jäseneksi, palveluntarjoaja pääsee hyötymään Tarjoomon jäseneduista, kuten Tarjoomon koulutuksista. Jäsenhakemus löytyy samalta sivulta, jossa palvelusopimuskin hyväksytään. Tarjoomossa voi kuitenkin ilmoittaa, vaikka ei olekaan osuuskunnan jäsen.

Tarjoomon palvelut julkaistaan Tarjoomo.fi palveluhaussa. Vaikka palveluhaku on suunnattu ikäihmisille, sivustolla vierailee tilastojen mukaan kaikenikäisiä.

Palveluhakua käytetään myös Pohjois-Savon hyvinvointialueen asiakasohjauksessa. Asiakasohjaajat saavat päivittäin kymmeniä sellaisia yhteydenottoja ikäihmisiltä tai heidän läheisiltään, joihin apu löytyy yksityisiltä palveluntarjoajilta. Asiakasohjaajat etsivät tällöin palveluntarjoajien tietoja Tarjoomosta ja välittävät niitä asiakkaille.

Hinnasto

Palvelumaksu, joka oikeuttaa palveluiden näkyvyyteen vuoden ajan Tarjoomon palveluhaussa www.tarjoomo.fi on 99 euroa vuodessa.

Jos omat palvelut haluaa näkyviin näkyviin pelkästään kuntien palveluohjaajille, palveluntarjoajan ei tarvitse maksaa palvelumaksua. Silloin riittää, että lisää tiedot ja hyväksyy palvelusopimuksen.

Jäsenyyden hinta on 70 euroa. Osuuden saa takaisin, mikäli jäsen päättää luopua jäsenyydestään. Voit lukea jäseneduista täältä.

Rekisteröidy

"*" näyttää pakolliset kentät

Mikäli olet jo luonut tunnukset pääset kirjautumaan tästä

Palveluntarjoajan tiedot

Tällä ilmoituksella keräämme palveluntarjoajaa koskevat tiedot.
Ilmoittajan nimi*
Mikäli haluat kevytyrityksenä mukaan tarjoomoon. Lähetä sähköpostia osoitteeseen vesa.linnanmaki@tarjoomo.fi
Valitse hyvinvointialue, jonne tarjoat palveluita.*
Toistaiseksi Tarjoomossa voivat ilmoittaa vain Pohjois-Savon hyvinvointialueella toimivat yritykset.
Osoitetiedot*
Tämä on samalla käyttäjätunnus tarjoomon sivuille.
Salasana*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.