Näin saat tietosi Tarjoomoon​

Alla olevasta kaaviosta näet vaiheet palveluiden julkaisemiseksi Tarjoomossa. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä tukipalveluumme info@tarjoomo.fi. Voit myös soittaa numeroon 050 533 48 30. Mikäli emme ehdi vastaamaan, soitamme sinulle takaisin.

1. Rekisteröidy Tarjoomoon ja luo tunnukset

Tarjoomossa ilmoittaminen edellyttää rekisteröitymistä. Rekisteröityessään palveluntarjoaja saa tunnukset Tarjoomoon ja pääsee lisäämään palveluitaan palveluhakuun. Rekisteröitymislomake löytyy tämän sivun alalaidasta.

2. Lisää yritys- ja palvelutiedot

Palveluntarjoaja lisää yritystään ja palveluitaan koskevat tiedot itse. Näin varmistetaan, että tiedot ovat oikein ja ajan tasalla. Palveluntarjoaja voi päivittää tiedot niiden muuttuessa.

Yrityksen tiedot lisätään yrityskorttiin, palveluita koskevat tiedot palvelukorttiin. Palvelukortteja voi luoda yhden tai useampia. 

3. Hyväksy palvelusopimus ja hae jäsenyyttä

Palveluhaussa ilmoittamien edellyttää palvelusopimusta. Kun palvelusopimus on hyväksytty ja yritys- ja palvelutiedot lisätty, palveluntarjoaja lähettää palvelukortin julkaisujonoon klikkaamalla lähetä tarkastettavaksi -painiketta. ​

Palveluista voi ilmoittaa Tarjoomossa, vaikka ei olekaan osuuskunnan jäsen. Ilmoittaminen on jäsenille kuitenkin 50% edullisempaa. Jäseneksi kannattaa siksi liittyä. Jäsenhakemus löytyy samalta sivulta, jossa palvelusopimuskin hyväksyttiin.

Tarjoomon palvelut julkaistaan palvelumaksua vastaan Tarjoomon palveluhaussa. Vaikka palveluhaku on suunnattu ikäihmisille, sivustolla vierailee tilastojen mukaan kaikenikäisiä.

Palveluhakua käytetään myös Tarjoomon sopimuskuntien vanhuspalveluissa. Palveluohjaajat etsivät Tarjoomosta ikäihmisille itse maksettavia palveluita silloin, kun asiakas ei ole oikeutettu kunnan kustantamaan palveluun.

Hinnasto

Palvelumaksu on Tarjoomon jäseniltä 99 euroa vuodessa ja ei-jäseniltä 198€ vuodessa. Palveluntarjoaja voi hakea jäsenyttä rekisteröidyttyään Tarjoomoon.

Jos omat palvelut haluaa näkyviin näkyviin pelkästään kuntien palveluohjaajille, palveluntarjoajan ei tarvitse maksaa palvelumaksua. Silloin riittää, että lisää tiedot ja hyväksyy palvelusopimuksen.

Rekisteröidy

"*" näyttää pakolliset kentät

Mikäli olet jo luonut tunnukset pääset kirjautumaan tästä

Palveluntarjoajan tiedot

Tällä ilmoituksella keräämme palveluntarjoajaa koskevat tiedot. Ilmoittajalta kysytään myöhemmin haluaako hän tietonsa näkyviin pelkästään kuntien palveluntarjoajille vai julkiseen hakuun.
Ilmoittajan nimi*
Mikäli haluat kevytyrityksenä mukaan tarjoomoon. Lähetä sähköpostia osoitteeseen vesa.linnanmaki@tarjoomo.fi
Osoitetiedot*
Tämä on samalla käyttäjätunnus tarjoomon sivuille.
Salasana*