Näin saat tietosi Tarjoomoon​

Alla olevasta kaaviosta näet vaiheet palveluiden julkaisemiseksi Tarjoomossa. Ongelmatilanteissa soita numeroon 050 533 48 30. Mikäli emme ehdi vastaamaan, soitamme sinulle takaisin.

1. Rekisteröidy Tarjoomoon ja luo tunnukset

Tarjoomossa ilmoittaminen edellyttää rekisteröitymistä. Rekisteröityessään palveluntarjoaja saa tunnukset Tarjoomoon ja pääsee lisäämään palveluitaan palveluhakuun. Rekisteröitymislomake löytyy tämän sivun alalaidasta.

2. Lisää yritys- ja palvelutiedot

Palveluntarjoaja lisää yritystään ja palveluitaan koskevat tiedot itse. Näin varmistetaan, että tiedot ovat oikein ja ajan tasalla. Palveluntarjoaja voi päivittää tiedot niiden muuttuessa.

Yrityksen tiedot lisätään yrityskorttiin, palveluita koskevat tiedot palvelukorttiin. Palvelukortteja voi luoda yhden tai useampia. 

3. Hyväksy palvelusopimus ja julkaise palvelu

Palveluhaussa ilmoittamien edellyttää palvelusopimusta. Kun palvelusopimus on hyväksytty ja yritys- ja palvelutiedot lisätty, palveluntarjoaja lähettää palvelukortin julkaisujonoon klikkaamalla julkaise -painiketta. ​

Hinnat

Palvelumaksu oikeuttaa palveluiden näkyvyyteen vuoden ajan Tarjoomon palveluhaussa www.tarjoomo.fi sekä rivi-ilmoitukseen Tarjoomo-lehdessä. Palvelumaksu on ensimmäisestä vuodesta 49 euroa ja sen jälkeen 99 euroa vuodessa.

Jos palvelut haluaa näkyviin näkyviin pelkästään hyvinvointialueen ikäihmisiä palveleville asiakasohjaajille, palveluntarjoajan ei tarvitse maksaa palvelumaksua.

Jäsenyys on vapaaehtoinen. Jäsenyyden hinta on 70 euroa. Jäsenetuna on mm. ilmainen ikäystävällinen yritys -verkkokurssi.

Rekisteröidy

"*" näyttää pakolliset kentät

Mikäli olet jo luonut tunnukset pääset kirjautumaan tästä

Palveluntarjoajan tiedot

Tällä ilmoituksella keräämme palveluntarjoajaa koskevat tiedot.
Ilmoittajan nimi*
Mikäli haluat kevytyrityksenä mukaan tarjoomoon. Lähetä sähköpostia osoitteeseen vesa.linnanmaki@tarjoomo.fi
Valitse hyvinvointialue, jonne tarjoat palveluita.*
Toistaiseksi Tarjoomossa voivat ilmoittaa vain Pohjois-Savon hyvinvointialueella toimivat yritykset.
Osoitetiedot*
Tämä on samalla käyttäjätunnus tarjoomon sivuille.
Salasana*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.