Ehtaa hoivaa

01.09.2023 - Uutiset

Virpi Jauhiainen ja Anne Karhunen ovat tyytyväisiä päätökseensä perustaa oma yritys.

– On ollut antoisa ja opettavainen vuosi! toteaa Ehta Hoivan toimitusjohtaja, sairaanhoitaja Anne Karhunen yrityksen ensimmäisestä vuodesta. Vaikka alkutaival onkin ollut melkoista myllerrystä sote-uudistuksen myötä, Karhunen kertoo nauttineensa omassa yrityksessä työskentelemisestä. 

– Kun tekee itselle ja saa itse vaikuttaa työhönsä, totta kai sen tekee eri tavalla. Työssä on vapaus. 

Ehta Hoiva on Kuopion ja Siilinjärven alueella toimiva yritys, joka tarjoaa kotipalvelua ja asiointiapua sekä kotisairaanhoitoa niin ikäihmisille kuin lapsiperheillekin. Karhusen lisäksi yritystä on alusta asti ollut mukana pyörittämässä myös lähihoitaja Virpi Jauhiainen.

– Pystymme oman koulutuksemme sekä lupiemme perusteella tekemään laajasti sairaanhoidollisia toimenpiteitä, kuten näytteenottoa ja tikinpoistoja. Vastuulääkärin mukana olo mahdollistaa lisäksi sen, että voimme tarjota vaativampaakin hoitoa, kertoo Karhunen ja mainitsee esimerkiksi suonensisäisen lääkityksen.  

Karhunen kertoo Ehta Hoivan liittyneen Tarjoomoon, koska se on väylä asiakkaiden ja yritysten sekä hyvinvointialueen välillä. Yrityksessä on haluttu panostaa siihen, että tieto on hyvin löydettävissä kaikkien käyttäjien kannalta, mikä näkyy sekä verkkosivujen selkeytenä että lehtimainonnassa. Ikäystävällisyys näkyy myös siinä, miten asiakkaat kohdataan. 

– Ei ole yleistä kaavaa ihmisten kanssa toimiseen, vaan jokaisen oppii tuntemaan, kun tutustuu. Silloin oppii myös, miten toimitaan. Haluamme ottaa huomioon asiakkaan omat voimavarat ja olemaan aitoja, rehellisiä ja iloisia omia itsejämme, Karhunen toteaa.

Kotihoito tukee kotona jaksamista ja hyvinvointia. Tarjoomossa ilmoittavat kotihoidon palveluntuottajat ovat sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia, jotka haluavat palvella asiakkaitaan sitoutuneesti ja turvallisesti. Tutustu kaikkiin kotihoitoa tarjoaviin yrityksiin palveluhaun kautta.