Hieronta lievittää kipuja ja parantaa liikkuvuutta

25.08.2022 - Uutiset

Jumittaako hartiat? Kaipaatko rentouttavan hetken kiireisen arjen keskelle? Tarjoomon palveluhausta löydät lukuisia hierojayrittäjiä, joilta voit saada helpotusta tilanteeseesi!

Hieronta on manuaalista käsittelyä, jonka avulla voidaan lievittää esimerkiksi lihaskipuja tai parantaa liikkuvuutta. Hieronta sopii erinomaisesti myös rentoutustarkoitukseen, sillä se laskee verenpainetta ja vähentää stressiä.

Hierontaa voidaan hyödyntää kertaluontoisesti tai säännöllisesti, riippuen siitä onko vaiva akuutti ja pitkäaikainen. Hieronnalla on parhaimmillaan merkittävä positiivinen vaikutus asiakkaan liikunta- ja toimintakykyyn. Osa yrittäjistä tarjoaa hierontaa myös kotikäynteinä.

Hierojat ovat terveydenhuollon ammattilaisia, joilla on suoritettuna virallinen näyttötutkinto. Tarjoomo tarkistaa kaikkien palveluntarjoajiensa taustat, jotta asiakas löytää Tarjoomosta vain luotettavia ja ammattimaisia palveluntarjoajia. Tarjoomon palveluhausta löydät jopa 22 eri hierontaa tarjoavaa yritystä. Tutustu heidän palveluihinsa täällä!

hieronta
ikääntyneet
ikäihmiset
kivunhoito
Kuopio
liikkuvuus
palvelut
toimintakyky