Kuntosaliyrittäjä Riikka Sabat ikäihmisille: ”Aina kannattaa aloittaa!”

03.03.2021 - Uutiset

Kuopion Maaherrankadulla toimivalla Elementstudiolla ikäihmiset voivat käydä treenaamassa omatoimisesti kuntosaliympäristössä, fysioterapiassa sekä erilaisissa liikuntaryhmissä. Niiden sisällöt on suunniteltu erityisesti ikäihmisiä ajatellen.  

– Ikäystävällinen palvelumuotoilu Element Studiolla on sitä, että palvelut ovat tarkoituksenmukaisia, ne on hinnoiteltu selkeästi ja asiakas tietää, mitä hän saa. 

Riikka Sabat on yksi Element Studion yrittäjistä. Riikan mukaan ikäystävällisyys näkyy Element Studiolla jo palveluiden suunnittelussa. “Ikäystävällinen palvelumuotoilu Element Studiolla on sitä, että palvelut ovat tarkoituksenmukaisia, ne on hinnoiteltu selkeästi ja asiakas tietää, mitä hän saa.”

Riikka on kokenut haasteita myös omien isovanhempiensa kotona asumisen tukemiseen liittyen, ja tietää, kuinka tärkeää oikeiden palveluiden löytäminen on myös omaisten jaksamisen kannalta. Tällöin myös ikäihmiset voivat elää kotona täyttä elämää kotona mahdollisimman pitkään! Riikan mielestä on tärkeää, että ikäihmisille on tarjolla luotettavia ja turvallisia palveluja, jotka ovat myös helposti löydettävissä. Tämä oli mielessä myös silloin, kun Elementstudio päätti lähteä mukaan Tarjoomoon. 

Lopuksi hän haluaa korostaa, että kuntoilusta on hyötyä aina, vaikka sen aloittaisi kuinka myöhään.  

– Myös ikäihmisellä keho yhä vahvistuu ja kehittyy harjoittelun myötä, joten aina kannattaa aloittaa!