Uusia jäseniä Tarjoomoon

18.01.2021 - Uutiset

Tarjoomon hallitus hyväksyi kokouksessaan 28.1. seitsemän uutta jäsentä. Uusia tarjoomon jäseniä ovat Saaristokaupungin Lääkäriasema Oy, Medgroup Oy (Onnihoiva), Koivumäen kartano, Ravintola Cawa Oy, Mailiina Oy, Hieronta- ja Hyvinvointipalvelu Linnaranta sekä Lääkehoidon asiantuntijapalvelut Hertta Hyrylä.

Tarjoomossa nyt kaikkiaan 56 jäsentä. Näistä yli 50 on yrityksiä.

Tarjoomon laajeneminen edennyt hyvin

– Tarjoomon markkinointia yrityksille on tehty vasta muutaman kuukauden ajan. Kun ottaa huomioon, että osuuskunnan henkilöstön työpanoksesta suuri osa on kulunut pian avattavan palveluhaun kehityksen ohjaukseen, sekä yritysten opastamiseen sen käyttöön, voi tulosta pitää erinomaisena, toteaa Tarjoomon hallituksen puheenjohtaja Jatta Pöllänen.

– Nopea laajentuminen kertoo siitä, että Tarjoomolle näyttää olevan tilausta Kuopiolaisten yritysten keskuudessa.

– Suosittelen kaikille ikäihmisten kotona asumista ja hyvinvointia tukeville yrityksille liittymistä Tarjoomoon! Palveluhaku on erinomainen väylä löytää uusia asiakkaita, Pöllänen jatkaa.

Konseptille näyttää olevan tilausta Kuopiolaisten yritysten keskuudessa. Suosittelen kaikille ikäihmisten kotona asumista ja hyvinvointia tukeville yrityksille liittymistä Tarjoomoon!

Jatta Pöllänen, Tarjoomon hallituksen puheenjohtaja

Tällä hetkellä palveluntarjoajat lisäilevät tietojaan Palveluhakuun. Näillä näkymin palvelun lanseeraus yleisölle alkaa ystävänpäivän jälkeen 15.2.