Seniorimessuilla noin 400 kävijää – Katso kuvia messuilta

23.10.2024 - Uutiset

Tarjoomon, Savonian ja Pohjois-Savon hyvinvointialueen järjestämillä seniorimessuilla oli arviolta noin 400 kävijää. Monet messuvieraat kiittelivät ja antoivat positiivista palautetta messujen ohjelmasta ja näytteillä olleista palveluista. Myös näytteilleasettajat vaikuttivat tyytyväisiltä tapahtumaan. Moni sanoi tulevansa vuoden päästä uudestaan, mikäli messut silloin järjestetään.

  • Messut järjestettiin nyt toista kertaa ja koska väkeä oli nytkin hyvin liikkeellä, kertoo se siitä, että messuille on tilausta. Tarjoomon tavoitteena onkin, että messuista tulee perinne, ja että kohtaamme musiikkikeskuksella jälleen vuoden päästä. Näin messuja ja niiden tulevaisuutta kommentoi Tarjoomon toimitusjohtaja Vesa Linnanmäki.

Messujen päätapahtumana oli hyvinvointialueen virkamiesten ja keskeisten luottamushenkilöiden järjestämä paneelikeskustelu. Keskustelussa panelistit hakivat vastausta kysymykseen, millä tavoin ikäihmisistä pidetään huolta Pohjois-Savossa myös tulevaisuudessa. Kuulijoita keskustelussa oli toistasataan. Lisäksi paneeli välitettiin eetteriin Radio Sandelssin kautta.

Alla messuilta otettuja kuvia.