Jalkahoito Varkaus (1 kpl)

Alta löydät jalkahoitopalvelua tarjoavat yritykset Varkauden alueelta....Katso myös Jalkojenhoito (jalkaterapeutti tai jalkojenhoitaja). Jalkahoito edistää jalkojen terveyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Jalkahoitoon kuuluu jalkojen tarkistus, jolloin palveluntarjoaja pystyy arvioimaan asiakkaan tarpeita jalkahoidon sisällön osalta. Useimmiten jalkahoitoon sisältyy esimerkiksi jalkojen kylvetys, kynsien hoito, kovettumien/känsien hoito, jalkojen rasvaus ja hieronta. Palveluntarjoaja myös ohjaa ja neuvoo asiakasta jalkojen hyvään hoitoon. Erityisen tärkeää jalkojen terveydestä huolehtiminen on tiettyjen sairauksien, kuten diabeteksen tai reuman yhteydessä.

Tee uusi haku

Iisalmi, 3    
Joroinen, 1    
Kiuruvesi, 2    
Kuopio, 15    
Lapinlahti, 3    
Leppävirta, 2    
Rautavaara, 1    
Siilinjärvi, 6    
Sonkajärvi, 2    
Varkaus, 1    
Vieremä, 1    
 • Kattavat kodinhoito- ja hoivapalvelut tarjoaa Kotipalvelu Verenpisara. Toimialueemme on Varkaus. Puhelinnumero on 050 58 12 031.

  Kotipalvelu Verenpisara Oy

  Kotihoito, kotisiivous, kotipalvelu ja erilaiset tukipalvelut

  Satakunnankatu 7, 78300 Varkaus

  +358 505812031

  www.kotipalveluverenpisara.fi

  Kotipalvelu Verenpisara Oy tarjoaa ammattitaitoista ja lämminhenkistä palvelua asiakkaiden kotiin ikäihmisille, vammaisille, sairaille, sairaalasta kotiutujille, lapsille ja myös tavallisille työssäkäyville kiireisille perheille. Pyrimme tekemään…

  Alk. 44,00 € / Tunti (alv.0%)
  Lisätiedot

Näin tilaat palvelua jalkahoito alueelta Varkaus

Vertaile Varkauden jalkahoitopalveluita

Kokosimme ikäihmisten ​jalkahoitopalvelut Varkauden alueelta yhteen, jotta löytäisit ne helposti.

Ota yhteys palveluntarjoajaan

Löydät palveluntarjoajan yhteystiedot palvelukortista. Voit ottaa yhteyttä myös yhteydenottolomakkeella. ​

Palveluntarjoaja vastaa yhteydenottopyyntöösi

Palveluntarjoaja vastaa yhteydenottoosi ja voitte sopia palvelun toimittamisen yksityiskohdista.

Jalkahoito

Jalkahoito on palvelu, jonka harjoittamiseen ei vaadita viranomaisen lupaa. Jalkahoitoja tekevät yleensä kosmetologit ja hyvinvointipalvelujen tuottajat.

Jalkahoitoon kuuluu jalkojen tarkistus, jolloin pystytään arvioimaan asiakkaan tarpeet jalkahoidon sisällön osalta. Yleisesti jalkahoito sisältää jalkakylvyn, jalkaterien kuorinnan, kynsinauhojen ja kynsien hoidon, mahdollisten kovettumien ja känsien poiston, jalkojen rasvauksen, jalkahieronnan sekä ohjeet kotihoitoon. Tarvittaessa jalkahoito sisältää myös sienikynsien hoidon sekä ohennuksen.

Jalkahoito sopii hyvin tukemaan jalkojen terveyttä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia. alkojen kunnosta huolehtiminen on tärkeää erityisesti tietyissä sairauksissa, kuten diabetes tai reuma.

Terveet ja hyvinvoivat jalat mahdollistavat itsenäisen liikkumisen, auttavat arkiaskareista selviytymiseen sekä osallistumaan vapaa-ajan liikuntaan tai muihin aktiviteetteihin. Kipeät jalat vaikuttavat ihmisen toimintakykyyn paljon. Se vaikuttaa toimintakyvyn lisäksi ihmisen yleisterveyteen. Jalkojen terveys vaihtelee terveydentilan, iän ja elämäntilanteen mukaan.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset jalkahoitajat!

Jalkahoitoa tarjoavat palveluntarjoajat löydät paikkakunnilta: Kuopio, Siilinjärvi ja Lapinlahti.

Varkaudesta löytyy 1 kappaletta jalkahoitopalvelua tarjoavaa yritystä, joiden taustat on tarkistettu Tarjoomon toimesta.
jalkahoito Varkaus