Kosmetologi Kuopio (4 kpl)

Alta löydät kosmetologipalvelua tarjoavat yritykset Kuopion alueelta.Vertaile kosmetologipalveluita. Avaamalla palvelukortin saat lisätietoa palveluntarjoajasta. Sopivan kosmeto...login löydettyäsi varaa aika ottamalla yhteyttä suoraan kosmetologiin puhelimitse tai lähettämällä yhteydenottopyyntö "tee tilaus" -painikkeen kautta. Yhteydenottopyyntö ei ole virallinen ajanvaraus eikä sido sinua mihinkään. Tarjoomossa ilmoittavien kosmetologien taustat on tarkistettu.

Tee uusi haku

Kuopio, 4    
Siilinjärvi, 2    
 • Kotisiivous, Jalkahoidot

  Kotipalvelu Freesia

  Lehtoniementie 134, 70840 Kuopio

  0456178340

  www.kotipalvelufreesia.fi

  Laadukasta ja luotettavaa  Kotisiivousta  Jalkahoidot koti ja laitoskäynteinä 

  Alk. 42,00 €/tunti (alv0%)
  52,08€ (alv24%)Alv 0%, jos asiakkaan toimintakyky on alentunut, muilta asiakkailta alv 24%
  Lisätiedot
 • Runsaan valikoiman kosmetologinpalveluita Kuopiossa tarjoaa Johanna Spa. Tiloihimme on esteetön pääsy ja osan hoidoista voi toteuttaa pyörätuolissa.

  Kosmetologin palvelut

  Hemmottelu- ja Hyvinvointihoitola Johanna'Spa

  Satamakatu 32, 70100 Kuopio

  +358503556648

  johannaspa.fi/

  Kosmetologin hoitoja, mm. kasvohoidot, jalkahoidot, hemmotteluhieronnat, ripsi- ja kulmapalvelut. Osa hoidoista mahdollista toteuttaa pyörätuolissa.

  Alk. 43,40 € / 30min
  Lisätiedot
 • Kosmetologinpalvelut kotiin tai hoivakotiin tuo Johanna Spa. Osta lahjakortti ystävällesi tai tilaa palvelut itsellesi.

  Kosmetologin palveluita kotiin/hoivakotiin

  Hemmottelu- ja Hyvinvointihoitola Johanna'Spa

  Satamakatu 32, 70100 Kuopio

  +358503556648

  johannaspa.fi/

  Kosmetologin palveluita myös mahdollista saada kotiin tai hoivakotiin, itselle tai lahjaksi. Johannalle ei mahdu uusia kotikäyntiasiakkaita eli toistaiseksi Sanni tekee uudet kotikäynnit.

  Alk. 80,60 € / tunti
  Lisätiedot
 • KotiSenior Oy tarjoaa jalkahoidot sekä muut kosmetologiset hoidot kotiin ja hoivakoteihin. Ammattitaitoinen ja ikääntyvien kanssa työskentelevä kosmetologimme luo luotettavan ja rauhallisen hetken kehon ja…

  Alk. 76,00 € / käynti
  Lisätiedot

Näin tilaat palvelua kosmetologi alueelta Kuopio

Vertaile Kuopion kosmetologipalveluita

Kokosimme ikäihmisten ​kosmetologipalvelut Kuopion alueelta yhteen, jotta löytäisit ne helposti.

Ota yhteys palveluntarjoajaan

Löydät palveluntarjoajan yhteystiedot palvelukortista. Voit ottaa yhteyttä myös yhteydenottolomakkeella. ​

Palveluntarjoaja vastaa yhteydenottopyyntöösi

Palveluntarjoaja vastaa yhteydenottoosi ja voitte sopia palvelun toimittamisen yksityiskohdista.

Kosmetologi

Kosmetologin työhön kuuluu eri ikäisten asiakkaiden palvelu ja ohjaus. Kosmetologi suunnittelee käynnit aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Hoitokokonaisuuksien suunnitteluun kuuluu ihonhoitomenetelmien, raaka-aineiden ja tuotteiden tuntemus.

Kosmetologi on ihonhoidon ohjauksen, rentouttavan hieronnan sekä hyvinvointi- ja kauneudenhoitopalveluiden ammattilainen. Kosmetologi tunnistaa henkilökohtaisen ihonhoidon tarpeen, sekä analysoi ja hoitaa. Työn tarkoituksen on ylläpitää ja edistää ihon ja kehon terveyttä. Kosmetologisia perushoitoja ovat mm. ihonpuhdistus, käsihoidot, jalkahoidot, ehostus, vartalohoidot sekä ripsien ja kulmien kestovärjäys turvallisesti. Kosmetologi voi myös esitellä ihonhoitotuotteita, jotka edistävät asiakkaan ihon hyvinvointia. Palveluntarjoaja ohjaa asiakasta myös tarvittaessa omahoitoon tai tarpeellisiin jatkopalveluihin.

Kosmetologin työssä on tärkeää huolehtia aseptiikasta ja työvälineet on puhdistettava ja desinfioitava asiakkaiden välillä. Tietyissä toimenpiteissä kosmetologi suojaa myös itseään mm. käyttämällä suusuojaa.

Palveluntarjoajilla on toimipistepalvelua, kotiin sekä hoivakotiin toimitettavia palveluita. Osa hoidoista on mahdollista toteuttaa myös pyörätuolissa. Toimipistepalvelua tarjoaville kosmetologeille on esteetön pääsy toimipisteeseen.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset kosmetologit!

Kosmetologin palveluja tarjoavat palveluntarjoajat löydät paikkakunnilta: Kuopio ja Siilinjärvi.

Kuopiosta löytyy 4 kappaletta kosmetologipalvelua tarjoavaa yritystä, joiden taustat on tarkistettu Tarjoomon toimesta.