Kosmetologi Siilinjärvi (2 kpl)

Alta löydät kosmetologipalvelua tarjoavat yritykset Siilinjärven alueelta.Vertaile kosmetologipalveluita. Avaamalla palvelukortin saat lisätietoa palveluntarjoajasta. Sopivan k...osmetologin löydettyäsi varaa aika ottamalla yhteyttä suoraan kosmetologiin puhelimitse tai lähettämällä yhteydenottopyyntö "tee tilaus" -painikkeen kautta. Yhteydenottopyyntö ei ole virallinen ajanvaraus eikä sido sinua mihinkään. Tarjoomossa ilmoittavien kosmetologien taustat on tarkistettu.

Tee uusi haku

Kuopio, 4    
Siilinjärvi, 2    
 • Hemmottelu-paketti itsellesi tai ystävällesi. DaySpa- paketti sisältää hemmotteluhoidon, lounaan tai päivällisen sekä kylpylä käynnin.

  DaySpa-hemmottelupäivä

  Kunnonpaikka

  Jokiharjuntie 3, 70910 Vuorela

  +358447476520

  kunnonpaikka.com/fi

  Hemmottele itseäsi tai läheistäsi kokonaisvaltaisella DaySpa-päivällä! Ajankohtaiset hinnastot löydät sivuiltamme: https://kunnonpaikka.com/fi

  87,00 € / päivä
  Lisätiedot
 • Monipuoliset kosmetologipalvelut saat Kunnonpaikassa.

  Kosmetologipalvelut

  Kunnonpaikka

  Jokiharjuntie 3, 70910 Vuorela

  +358447476520

  kunnonpaikka.com/fi

  Kunnonpaikassa tarjolla monipuoliset kosmetologipalvelut.

  Alk. 32,00 € / 20 min
  Lisätiedot

Näin tilaat palvelua kosmetologi alueelta Siilinjärvi

Vertaile Siilinjärven kosmetologipalveluita

Kokosimme ikäihmisten ​kosmetologipalvelut Siilinjärven alueelta yhteen, jotta löytäisit ne helposti.

Ota yhteys palveluntarjoajaan

Löydät palveluntarjoajan yhteystiedot palvelukortista. Voit ottaa yhteyttä myös yhteydenottolomakkeella. ​

Palveluntarjoaja vastaa yhteydenottopyyntöösi

Palveluntarjoaja vastaa yhteydenottoosi ja voitte sopia palvelun toimittamisen yksityiskohdista.

Kosmetologi

Kosmetologin työhön kuuluu eri ikäisten asiakkaiden palvelu ja ohjaus. Kosmetologi suunnittelee käynnit aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Hoitokokonaisuuksien suunnitteluun kuuluu ihonhoitomenetelmien, raaka-aineiden ja tuotteiden tuntemus.

Kosmetologi on ihonhoidon ohjauksen, rentouttavan hieronnan sekä hyvinvointi- ja kauneudenhoitopalveluiden ammattilainen. Kosmetologi tunnistaa henkilökohtaisen ihonhoidon tarpeen, sekä analysoi ja hoitaa. Työn tarkoituksen on ylläpitää ja edistää ihon ja kehon terveyttä. Kosmetologisia perushoitoja ovat mm. ihonpuhdistus, käsihoidot, jalkahoidot, ehostus, vartalohoidot sekä ripsien ja kulmien kestovärjäys turvallisesti. Kosmetologi voi myös esitellä ihonhoitotuotteita, jotka edistävät asiakkaan ihon hyvinvointia. Palveluntarjoaja ohjaa asiakasta myös tarvittaessa omahoitoon tai tarpeellisiin jatkopalveluihin.

Kosmetologin työssä on tärkeää huolehtia aseptiikasta ja työvälineet on puhdistettava ja desinfioitava asiakkaiden välillä. Tietyissä toimenpiteissä kosmetologi suojaa myös itseään mm. käyttämällä suusuojaa.

Palveluntarjoajilla on toimipistepalvelua, kotiin sekä hoivakotiin toimitettavia palveluita. Osa hoidoista on mahdollista toteuttaa myös pyörätuolissa. Toimipistepalvelua tarjoaville kosmetologeille on esteetön pääsy toimipisteeseen.

Tarjoomosta löydät ikäystävälliset, yksilölliset, luotettavat, ammattitaitoiset ja tarpeenmukaiset kosmetologit!

Kosmetologin palveluja tarjoavat palveluntarjoajat löydät paikkakunnilta: Kuopio ja Siilinjärvi.

Siilinjärveltä löytyy 2 kappaletta kosmetologipalvelua tarjoavaa yritystä, joiden taustat on tarkistettu Tarjoomon toimesta.